PODELITE SA PRIJATELJIMA

Supruga slavnog pevača Ozija Ozborna govorila je o veoma teškoj temi, preljubi svog supruga koju je izuzetno teško podnela. TV zvezda je za neverstvo svog muža saznala preko mejlova, njegova ljubavnica bila je frizerka Mišel Pju, a afera je trajala četiri godine, od 2012. do 2016. Šeron Ozborn je dok je neverstvo trajalo, pokušala da se ubije.

Šeron Ozborn gostovala je prošle nedelje u podkastu svoje prijateljice “Cut The C**p”. Napomenula je da je znala da je njen muž uvek “imao društvo“, ali da je ta afera bila drugačija.

Ali kada zna ime osobe, gde živi i gde radi… to je sasvim druga stvar jer ste emocionalno uključeni. Uzela sam, ne znam koliko tableta. Samo sam pomislila: “Moja deca su odrasla, dobro su i mogu da brinu o sebi”. Uzela sam preveliku dozu i zaključala se u spavaću sobu. Sobarica je pokušala da uđe da pospremi sobu i videla me je”.

Šeron Ozborn, printskrin

Šeron je od 1982. u braku sa Ozijem Ozbornom sa kojim ima ćerku Keli i sina Džeka, zbog afere su se bili razišli.

“Imam 63 godine i ne mogu više da živim ovako, izbegavala sam da gledam bilo kakve slike, da čitam o tome, znala sam šta se dešava. Ne treba da čitate o tome niti da to gledate, to je kao da stavljate so na ranu. Vratio se, a ja sam otišla do kuće”, govorila je dok je trajao raskid.

Ozi Ozborn
FOTO: PROFIMEDIA

Kultni roker je 2019. o svojoj preljubi i supruzi sa kojom se u međuvremenu pomirio, rekao sledeće: “Šeron i ja nikada nismo bili bliski kao sada, Šeron je Bog. Svi grešimo, srećan sam jer me je primila nazad, ponekad sedim i pitam se o čemu li sam razmišljao. Neću to razumeti sve do danas svoje smrti”.

IZVOR>(Kurir.rs/Blic žena/T.B.)

Facebook Comments