PODELITE SA PRIJATELJIMA

Mnogi muškaarci bi voljeli da se nalaze na njegovom mjestu i da maksimalno uživaju, ali rijetko kome to uspijeva. Ovaj čovjek je u braku sa tri žene i s njima provodi svoje dana.
Zajedno žive i spavaju, uživaju u obavljanju svakodnevnih obaveza. On je odlučio da o svemu javno progovori i otkrije sve detalje zajedničkog života. Nakon njegove ispovijesti sigurno će mnogi da promijene svoje razmišljanje, a ukoliko se to i vama desi, pišite nam u komentare.

U Rusiji živi Ivan koji je najprije oženio Nataliju. Ona je njegova zakonita supruga i već na početku braka shvatili su da mogu promijeniti svoj život na bolje. U Rusiji postoji zakon gdje jedan muškarac može da ima više žena.Sve je moguće, samo ukoliko druge žene prihstanu na to i nije im problem da žive sa drugim ženama i zajedno dijele posteljinu. Tako je Ivan našao još dvije žene koje su s njima u braku. Navodi da mu za sada nije teško, želi da ima još žena, a ukoliko se desi da ga neka iznervira ili ne želi da ga posluša, onda on s njom ne želi da spava najmanje mjesec dana.

Poligamne porodice su sve češće u svijetu, iako mnogi smatraju da je to pretjerivanje i ne bi mogli opstati u takvom braku.

IZVOR:072INFO.COM

Facebook Comments