PODELITE SA PRIJATELJIMA

Ivana Smit je manekenka koja je poginula nakon orgija sa tajkunom i njegovom ženom.

Kada je manekenka Ivana Smit poginula 2017. godine, javnost je bila šokirana. Imala je samo 18 godina, a njena smrt obajvijena je velom misterije. Naime, situacija je postala dramatična nakon niza sumnjivih okolnosti pod kojima je navodno umrla. Policija je iznela svoj zaključak, a to je da je mlada devojka pala sa 20. sprata, a sumnja se da je izvršila samoubistvo.

Međutim, kasnije se ispostavilo da ona u hotelskoj sobi nije bila sama, što je bacilo veliku sumnju, a njena porodica zahtevala je da se istraga ponovo pokrene.

Malezijski istražitelji nekoliko meseci nakon njene smrti odlučili su da progovore o celom slučaju, odnosno o istrazi koja po njima nije odrađena kako treba. Te noći manekenka nije bila sama, što je dodatno podgrejalo sumnje.

Šta se zapravo dogodilo kobne noći

Ivana je bila skoro u nesvesnom stanju, dok joj je bračni par pomagao da napusti klub. Ona je čak i dva sata kasnije svom dečku poslala selfi sa Lunom uz poruku da malo odmara.

Polica je iznela tvrdnje da je devojka u 10 sati ujutru pala kroz prozor, dok je njeno telo pronađeno 5 sati kasnije na platou zgrade koje se nalazi na petom spratu. U njenom organizmu pronađena je velika količina alkohola, ekstazija i kokaina.

Ivana je 7. decembra 2017. godine pronađena mrtva na platou nebodera u luksuznoj četvrti u Kuala Lumpuru i bila je potpuno gola.

Pre same tragedije, mlada manekenka provodila se u jednom noćnom klubu, a tom prilikom snimljena je u društvu američkog tajkuna Amada Džonsona (45) i njegove supruge Lune Almaz (31)

Uloga bračnog para u slučaju

Američki tajkun i njegova supruga Luna Almaz tvrdili su kako su imali seksualne odnose sa mladom manekenkkom, na koje je ona pristala rekavši im kako ima 26 godina. Oni su istakli da ništa više od toga ne znaju.

Sigurnosne kamere zabeležile su kako njih troje ulaze u zgradu oko 5 sati ujutru, dok je Ivana samo 5 sati kasnije bila mrtva. Privatni detektiv kojeg su Ivanini roditelji unajmili navodno je prikupio dovoljno dokaza da je par kriv za Ivaninu smrt.

Njih dvoje su te navode negirali, te istakli kako su primali pretnje dok im je neko čak pokušao oteti petogodišnju ćerku.

Rečenica koju je ocvaj par rekao policiji veoma je interesantna, te je pokrenula sumnje.

„Mislili smo da je samo išetala iz našeg stana…“, rekli su oni policiji.

Međutim, činjenica da je u njihovom stanu ostavila sve stvari, od odeće do mobilnog porodici nije dala mira, ali je čudno da policiji koja je zaključila ovaj slučaj to nije bilo zanimljivo.

Traljava istraga

„Nema dileme da joj se nešto dogodilo pre samog pada. Ili se okliznula ili ju je neko udario u glavu. Na glavi smo joj pronašli nekoliko masnica i ogrebotina koje nisu uzrokovane padom s balkona. Takve masnice su moguće jedino dok ste još živi“, rekao je patolog Frank van de Got.

Otac nesrećne devojke je takođe istakao da je na njeno vratu video velike masnice. „Kao da ju je neko zgrabio“, rekao je on.

„Pala je u 10 sati, a telo su joj pronašli tek u 15 sati. Kako je to moguće!? Takođe, ona je visoka 1.81 metra, a ograda je visoka 1.20. Gotovo je nemoguće pasti preko nje. A verujte mi, nije namerno skočila…“, rekao je otac.

Ceo slučlaj ponovo je dospeo u žužu javnosti kada je policajac koji je ispitivao bračni par, Džonsona i Almaz otvoro dušu za tamošnje medije i izneo svoje mišljenje.

„Pitao sam ih gde je njihova prijateljica Ivana. Rekli su da ne znaju, ali su odmah krenuli u potragu po stanu. Otvarali su vrata i zavirivali u ormare, saginjali ispod kreveta… Potom su rekli da misle da je otišla, te da im je ranije rekla da ima dogovor u 10 sati“ , rekao je Faizal Abdulah kojem ništa u tom trenutku nije bilo jasno budući da je svojim očima usred dnevnog boravka video odeću i mobilni mrtve devojke.

IZVOR:STIL.KURIR.RS

 

Facebook Comments