PODELITE SA PRIJATELJIMA

Žena je podelila svoje iskustvo povodom jednog nesvakidašnjeg izazova koji joj je postavila prijateljica.
Na portalu Women’s Health, jedna žena koja je želela ostati anonimna, podelila je svoju ispovest o intimnim odnosima sa svojim dečkom.

Naime, njoj je prijateljica postavila izazov da pokuša imati intimne odnose dva puta na dan. Kako kaže ovo ju je zainteresovalo da proba pa je rešila da podeli svoje iskustvo.

Kaže da je u mladosti upražnjavala intimne odnose i češće od izazova, jer je pokušavala da zatrudni a to joj je služilo samo kao sredstvo za postizanje cilja. Sada kada je razvedena majka troje dece i ima 43 godine, konačno uživa u intimnim odnosima i ako za to nema baš puno vremena.

Ovo je njena priča:

Moj dečko Mario i ja smo intimni obično tri do četiri puta nedeljno, tako da bi ovo bilo značajno više. Odlučila sam da mu ne kažem da je u pitanju izazov, a evo kako je prošlo.

Ponedeljak

Deca su mi bila kod bivšeg, a Mario je ostao da prespava. Oboje se pripremamo za posao u isto vreme, pa sam ga odlučila iznenaditi ušavši mu pod tuš. Nikada to nismo radili, ali oduvek sam želela da probam. Bio je to sjajan način za započinjanje dana.

Kasnije te večeri Mario i ja trebali smo ići na predstavu. Pozorište je bilo vrlo mračno, pa sam tokom drugog čina stavila ruku preko njegovih pantalona. Ne mogu verovati da ovo izgovaram, ali otišli smo u WC i obavili brzinski.

Pratila sam Maria, nadajući se i moleći se da nas ne uhvate. Brzo smo završili i vratili se na svoja mesta. Srećom po nas, očigledno niko ne voli da ide u WC usred predstave.

Utorak

Probudila sam se sama od sebe i, da budem iskrena, nakon aktivnosti prethodnog dana, nisam ni razmišljala o Intimnosti. Pokušala sam masturbirati, ali mi je vagina bila prilično bolna.

Mario je to veče svratio na večeru i gledali smo film. Zavalili smo se na kauč što je potom dovelo do odnosa u spavaćoj sobi, s puno lubrikanta. Dva puta.
Sreda

Odlučila sam da probudim Maria , što nije baš nešto što inače radim, ali uživala sam u toj spontanoj strani sebe. Kako je Mario odlazio na put, a deca nisu bila kod kuće, nisam bila sigurna kako ću odraditi drugi intimni odnos u danu.

Ali tad sam se dosetila da bismo i dalje mogli biti zajedno preko video poziva. Mislim da je Mario bio malo zbunjen što sam opet započela ovu temu, ali definitivno sam ga brzo pridobila.
Mislim da mi je intimni odnos dva puta dnevno zaista previše. Iako sam imala osećaj da sam neverovatno stvorenje – mislim, imali smo odnose i u pozorištu…Ali ono što smo Mario i ja zaključili jeste da smo propustili iščekivanje, što je ponekad zabavnije od samog čina, prenosi
IZVOR:24sata.hr

Facebook Comments