PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Od malena mi je bilo jasno da mi je mjesto na setu ili na modnoj pisti. S 12 godina počela sam se pripremati na raznim modeling akademijama, a s 18 potpisala sam prvi ugovor za fotografiranje, modne revije i spotove. Mogu reći da je manekenstvo vrlo svestrano i da mi omogućuje rad u različitim područjima “Ja sebe definiram kao osobu od integriteta, vrijednu, brižnu, smirenu i ljubiteljicu životinja”, kada je u mojim rukama da pomognem siromašnijima. učini to s puno ljubavi”. To je moj životni moto. Mogu reći i da sam profesionalna žena, društveni sam komunikator i novinar, profesionalni model i barmen. Mogu vam reći mnogo stvari o sebi, ali ja sam voljela bih da me više poznaješ kao ženu kakva jesam, šaljem te da mi pišeš. Pozdrav!Jako sam emotivna osoba, živim s emocijama. Zaista se volim zabavljati, upoznavati prijatelje i zabavljati. Volim razne aktivnosti, volim plivanje, bavljenje jogom. Jako volim crtati slike po brojevima. Ja sam jako uporna osoba, ako nešto želim, to ću sigurno postići. Gotovo svim sredstvima. Ja sam uvijek za pravdu. Protiv zlostavljanja životinja. Volim ovaj život, život voli mene))

INTERESI
Moji hobiji su to što mogu dijeliti sa svojom obitelji, sa svojim kućnim ljubimcima i jako volim čitati, baviti se sportom, kuhati i iznad svega volim plesati, također je dobra vježba. ne mislite li?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ne želim pisati tipične fraze koje obično čujete na ovim stranicama za upoznavanje, želim se izdvojiti od ostalih i želim vam reći da tražim samo idealnu ljubav koja me voli u svakom pogledu, muškarac pažljiv prema detaljima, romantičan, odgovoran i koji mi želi pružiti svu ljubav koju moram podijeliti. Pišite mi pa ćemo se upoznati.Zašto sam na stranici? Jer ovdje želim pronaći ljubav i biti sretna sa svojim muškarcem. Cijenim vjernost, sposobnost brige i sposobnost ljubavi u muškarcu. Svi želimo voljeti i biti voljeni, zar ne?) Ne tražim savršenog muškarca.. već tražim onoga koji mi ubrzava puls!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments