PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Kuhanje mi služi kao način da oslobodim kreativnost, dopuštajući mi da se igram s raznim okusima i tehnikama kako bih napravio ukusna jela. Ples mi pruža način da neverbalno komuniciram svoje emocije, povezujući se s ritmom glazbe dok elegantno klizim po podu. Spokoj prirode donosi mi unutarnji mir, bilo da šetam kroz bujne šume ili ležerno šetam parkovima; revitalizira moj duh. Atmosfera glazbenih koncerata nije ništa drugo nego naelektrizirana, s energijom publike i skladnim melodijama koje me ostavljaju u čudu. Istovremeno, bavljenje sportom održava razinu moje tjelesne aktivnosti, a ujedno mi usađuje vrijednosti timskog rada i samodiscipline. Bilo da je riječ o sudjelovanju u prijateljskoj nogometnoj utakmici ili entuzijastičnom navijanju za moj omiljeni košarkaški tim, carstvo sporta je mjesto gdje doista napredujem.

Licni Opis
Shvatio sam da pojedinci mogu biti povrijeđeni i sposobni govoriti uvredljive laži. Vjerovati drugima postao je izazov s kojim sam upoznat. Međutim, ako ovo čitate, to znači da sam vam privukao pozornost. Želim da shvatite da sam ja iskrena i marljiva žena. Entuzijastičan sam u ostvarivanju svojih težnji i ambicija. Moje emocije i misli su otvorena knjiga; Vjerujem u transparentnost. Duboko cijenim što cijenim pojedince, posebno kada su uložili svoje vrijeme u mene. Ovo je dragocjen dar. Privrženost i suosjećanje sastavni su dio moje prirode. Uvjeren sam da mogu unijeti radost u vaš život. Kuhanje je moja strast, kao i putovanja. Jednostavni užici mi puno znače. Ekstravagancija nije neophodna za sreću. Ako ste došli do ove točke, Nadam se da ćete razmotriti mogućnost da mi date priliku za razgovor. Na taj način možemo utvrditi našu kompatibilnost.

Tražim
Ne tražim bogatstvo ili savršenu tjelesnu građu. Moja je potraga jednostavna: pronaći sreću i iskusiti toplinu njegovanja i ljubavi od strane posebne osobe. Naša zajednička dobrobit je ono što je najvažnije. Zanima me dijeljenje, prihvaćanje vaših interesa, otkrivanje novih okusa i istraživanje neistraženih teritorija – bilo da se radi o ljudima, aktivnostima ili kulturama. Volim izlaziti i provoditi ugodna poslijepodneva zagrljena, pa mi odgovara što god odgovara vašem raspoloženju. Najvažnije je kvalitetno provoditi vrijeme zajedno. Iskreno vjerujem da postoji toliko toga u čemu možemo uživati ​​i istraživati. Obratite mi se i obećavam da nećete požaliti. Brinut ću se za tebe kao nitko do sada. Samo mi daj priliku. Koje su tvoje misli?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
PROFIL

Facebook Comments