PODELITE SA PRIJATELJIMA

Mnogi se pitaju ko je najplaćenija ljubavnica na svetu i koji je njen posao, a ona je Jana Orfeva.
Za Janu Orfevu, ukrajinsku manekenku, kau da je najplaćenija ljubavnica na svetu. Ona je, naime, ljubavnica saudijskog princa i za to joj svakog dana na račun leže ogromna suma novca. Mnoge devojke maštaju o tome da nađu bogatog šeika, da bi mogle da uživaju u čarima luksuza, a ovaj ukrajinskoj manekenki se san i ostvario.

Jana sa bogatim prince uživa već tri godine, a osim što zbog “titule ljubavnice” svakoga dana dobija oko 5. 000 evra, saudijski multumilioner joj poklanja luksuzna putovanja, brendirane tašne, cipele, garderobu, ali i skupocne automobile, piše Daily star.

Kako brojne stvari iz privatnog života deli na društvenim mrežama, tako je na njenom Instagram profilu osvanula i fotografija prstena specijalne izrade “Graff”, koji košta oko 200.000 evra, što je, kako strani mediji navode, za princa sitnica.

Kako se dalje navodi, ova lepotica novac je iskoristila tako što je kupila luskuzne stanove u Kijevu i Moskvi, a prijatelji je opisuju kao dobru, ali razmaženu devojku.

Takođe, Jana mnogo ulaže u svoj fitički izgled što je očigledno, a mnogi komentarišu da joj je to jedini posao koji ima.Ona je u ranoj mladosti bila samo još jedna obična devojka iz ukrajinske provincije koja je sreću okušala na izborima lepote. Iako danas krije svoju prošlost, pa tako i to kako je nekada izgedala, stare fotografije su pokazale koliko se Jana promenila.

IZVOR:STIL.KURIR.RS

Facebook Comments