PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam najsuper super super super super super super super super super ozbiljna žena na svijetu. Kad sam se rodila, doktor je ošamario moju majku, a ne mene jer sam bila jako ozbiljna beba. Sestre su bile šokirane dok sam mijenjala vlastitu pelenu. Kad sam bio dijete, bio sam super ozbiljno dijete. Bio sam toliko ozbiljan da sam igrao samo ozbiljne igre. Kad sam išao u školu bio sam najozbiljniji učenik, proglašen sam najozbiljnijim učenikom godine. Ravnatelj škole je toliko impresioniran koliko ozbiljno radim svoj posao. Tražim super ozbiljnog muškarca za ozbiljnu obitelj, ozbiljne bebe, ozbiljnog psa i ozbiljnu zlatnu ribicu. Kad me moj muškarac odvede u ozbiljan restoran, svi drugi muškarci će biti toliko ljubomorni, reći će svojim ženama “zašto nisi ozbiljna kao ta žena?”. Moj liječnik je rekao da ako nisi ozbiljna osoba, možeš dobiti rak i umrijeti. Znam ženu koja nikad nije bila ozbiljna, umrla je od srčanog udara. Tražim samo super ozbiljne odnose jer ne želim dobiti rak i umrijeti.

INTERESI
U meni puno kreativne energije, zbog čega preferiram aktivan način života, ali za mene nema ništa bolje od mirne romantične večeri uz kamin sa voljenom osobom. Ja sam vesela osoba! Volim život i osnovu svoje filozofije – uživati ​​u svakom novom danu i svakom trenutku!Ja sam vrlo mnogostrana osobnost. Volim studirati psihologiju i također volim putovati u druge gradove ili zemlje i naučiti više o kulturama novih zemalja. Volim i plesati, pjevati i ići u teretanu. Još jedna moja strast je slikanje. Obožavam slikati pejzaže i ljude.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ja zapravo nemam tip za koji bih volio. Ono što volim kod muškarca su njegove vrijednosti, maniri, integritet i njegov um. Način na koji samopouzdana osoba vidi i razumije vezu za mene je mnogo važniji od bilo čega drugog. Želio bih čovjeka otvorenog uma, koji se ne boji reći mi što želi. Sve što želim nakon svega je da se osjećam voljeno, željeno i željeno kao da sam jedina žena na svijetu za tebe.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments