PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam romantična osoba koja još uvijek vjeruje u ljubav i čuda, vjerujem da ljubav možete pronaći na svakom mjestu na svijetu. Uvijek se trudim uočiti svijetle strane života i svoju sreću podijeliti s ljudima. Ljubazna sam osoba, volim životinje i djecu, zato radim kao učiteljica u osnovnoj školi i zaljubljena sam u to što radim. Mislim da je svijet lijep ako se koncentrišeš na prave stvari. Život je ono što napraviš od njega!Iskrenost i poštenje moj su životni moto. Uvijek ću biti otvoren za svoje osjećaje. Neće ti biti dosadno sa mnom, primat ćeš nježnost i strast, uvijek ćeš biti nahranjen i nikad ne odlaziš bez moje pažnje. Ja sam vrlo privržena, ali u isto vrijeme snažna žena. I sama moram puno učiniti. Ali vjerujem da će mi ova stranica za upoznavanje pomoći da promijenim svoj život i da ću postati inspiracija za uspješnog muškarca koji će postati moj budući muž.

INTERESI
Volim provoditi slobodno vrijeme sa svojom obitelji. Ne trebate ništa više ako ste s ljudima koje stvarno volite. Volim i šminkanje, tako da mi je vizažistica honorarni posao. Volim da cure još ljepše i sretnije uz pomoć kozmetike. Imam i manju sestru, pa je obično samo pokupim negdje da se zabavim u parku u našem gradu ili samo provedem vrijeme u prirodi. Volim aktivan stil života.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ovdje sam zbog ljubavi. Zaista vjerujem da ga možete pronaći doslovno posvuda. Zato koristim ovu priliku. Ne vjerujem u pravila i stereotipe koje ljudi stvaraju o parovima, pa zapravo ne obraćam pažnju ni na što osim na komunikaciju. Ovdje sam da pronađem srodnu dušu s dobrim srcem, dobrim smislom za humor i koja će uživati ​​u životu sa mnom. Nije me briga za godine mog partnera, jer mi je važnije kako ćemo se osjećati zajedno.Želim pronaći muškarca koji će čuti moje riječi ljubavi. Jer ove riječi će doći iz mog srca. Uostalom, toliko je važno u svijetu da ga čuje onaj koji osjeća sve impulse i želje. Spreman sam dati brigu i nježnost. Bit će mi drago upoznati pametnog, načitanog muškarca koji ima dobar smisao za humor na ovoj stranici za upoznavanje. Glavna stvar bi trebao biti karizmatičan. Tražim nekoga tko će dijeliti moje interese.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments