PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam vrlo romantična i strastvena žena. Volim otkrivati ​​ovaj svijet i isprobavati sve nove zanimljive stvari. Iz svakog novog dana u životu povlačim samo pozitivne emocije, optimist sam i vjerujem u sve dobro. Ja sam zgodna žena i volim se mijenjati i isprobavati nove stilove Smile Moj hobi je ples i pjevanje! Ne mogu zamisliti svoj život bez plesa i pjesme! Puno treniram da uvijek budem u dobroj formi!? Nadam se da voliš vitke djevojke? Sa mnom mom Čovjeku nikada neće biti dosadno. Učinit ću ga najsretnijim čovjekom na svijetu.Otkrit ćete me kao meku, brižnu, nasmijanu damu, koja pokušava sačuvati svoju ženstvenu stranu i ostati žena u svakoj situaciji. Jako se poklanjam ljudima pored sebe. Mislim da sam lijepo odgojen, s nepobitnim uvjerenjem da je obitelj u vrhu životnih vrijednosti. I ono najvažnije – potpuno sam otvorena za ljubav. Vrlo sam aktivna i fleksibilna u različitim situacijama. Ponekad se uspoređujem s cvijetom koji treba ljubav i brigu. Imam puno prijatelja i zato mislim da sam društvena osoba. Volim stalno saznavati nešto novo. Imam dobar smisao za humor. Volim razmišljati pozitivno. Vjerujem u unutarnju ljepotu i mislim da je svaka osoba dobra na svoj način. Iskrenost je najbolja politika i ja slijedim ovo načelo. Volim život zbog lekcija koje mi daje i spreman sam sa zahvalnošću uzeti sve dobre darove budućnosti. Moje srce je puno ljubavi i želim je podijeliti samo s jednim muškarcem. Možda si to ti

INTERESI
Ako mislite da lijep izgled donosi samo uspjeh u životu, varate se. Sudbina mi nije uvijek bila naklonjena, puno sam svog rada ostvario. Jako volim sport, pazim na pravilnu prehranu i cijenim vrijeme koje provodim s obitelji.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ne tražim idealnog muškarca, volim kad muškarac pokaže svoju iskrenu i poštenu stranu, svoje iskrene kvalitete i karakter. Volim vidjeti hrabre korake budućeg muškarca koji želi strastvenu i međusobnu ljubav. Voljela bih ga vidjeti dragog i ponekad vrlo romantičnog zbog snažne međusobne strasti koja će okruživati ​​našu buduću ljubav.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments