PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam vesela i aktivna. Ja sam jakog duha, ali ranjive duše, romantična, ali s trezvenim pogledom na život. Bilo me je teško šarmirati, ali je lako razočarati. Radije se držim tradicije, ali bih volila neke promjene u životu, uvijek pokušavam tražiti nešto novo, nova iskustva i znanja. Ja sam jednostavna žena koja cijeni jednostavne stvari u životu! Ja sam ljubazna i iskrean. Mnogi moji prijatelji kažu da sam snishodljiva! Mislim da svatko može pogriješiti, a svatko može napraviti pogrešan potez: reći nešto nije u redu, bez te namjere da nešto učinite, nemojte oklijevati i natjerati drugu osobu da se uzrujava bez razumijevanja! Razumijem da se ne može sve oprostiti, ali mislim da netko zaslužuje imati još jednu priliku, jer ponekad i mala prilika može nekome promijeniti život!
Kad bi me neki dragi čovjek zamolio da se opišem s dvije riječi, rekla bih “šarmantni cvijet” Svjež, lijep, pruža zadovoljstvo i osmijeh, raste do sunca! Imam toliko ljubavi, brige i strasti da moram ovo podijeliti sa svojom voljenom.)

INTERESI
Već 10 godina posjećujem teretanu, a volim i mali tenis i vožnju sportskog motocikla. Šetnje na svježem zraku u bilo koje doba godine daju mi ​​snagu i mir)) Čitam raznu literaturu, volim dobre filmove.Volim život, nebo, brzinu, ekstrem, glazbu, raspoloženje, pod kojim želiš plesati, masažu, samopouzdanje, odmor, lijepe riječi, slobodu, grad, promet, web, noć, horor, romantiku, jako i samo- slike samouvjerenih ljudi i sve što je s njima povezano, stil, darovi, kad se ima o čemu pričati, studirati psihologiju, šoping, ljeto, san, san, preplanulost, čokolada, gledati zvijezde i avione, voziti se autom i pogledaj kroz prozor, da svoje planove pretvorimo u stvarnost! Zanimaju me automobili, dizajn stanova, pratim modu, zanima me stvaranje vlastitih računalnih programa. Od djetinjstva volim čitati knjige. Knjige raznih žanrova me opuštaju i uronim u drugačiji svijet. Volim knjige Katedrala Notre Dame, znam i s vremena na vrijeme ponovno čitam , Zakon o radu, Pravila puta:

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim da moj budući muškarac ima dobar smisao za humor i da bude iskren i ljubazan prema meni. Ja sam ozbiljna žena za brak i želim upoznati ozbiljnog muškarca s kojim mogu pronaći svoju sreću. Postoji poštovanje za drugu polovicu i spreman sam dati svoju ljubav svojoj voljenoj osobi. Bitan mi je nježan stav i otvorenost. I spremna sam upoznati svog muškarca ovdje na ovoj stranici za upoznavanje.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments