JANA”IZ AUSTRALIJE SAM I ŽELIM PRONAĆI MUŠKARCA KOJI ZNA STA ŽELI JAVITE MI SE”

2 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Uvijek je teško pisati o sebi, ali pokušat ću. Ja sam brineta s dugom kosom poput Rapunzel, ali čokoladne. Oči su mi smećkastozelene. Imam miran, uravnotežen karakter. Vrlo sam društvena i lako se slažem s novim ljudima. Jako sam obavezan, i ako si postavim cilj, ići ću na bilo koji način u njegovu realizaciju. Volim lijepu odjeću, kad imam slobodnog vremena mogu ići u kupovinu. Čak i ako ništa ne kupim, raspoloženje će mi se popraviti. Zaista volim čitati: pročitao sam skoro svu rusku i stranu literaturu, a volim i čitati moderne autore, ne prođe dan bez knjige. Ja sam vrlo kreativna osoba. Po obrazovanju sam arhitektica, iako sada ne radim po svojoj specijalnosti, ali u slobodno vrijeme crtam skice odjeće i moja krojačica ih oživljava.

INTERESI
Važno mi je svaki dan naučiti nešto novo, a putovanja su odlična opcija za to. Volim održavati svoje tijelo u dobroj formi, pa su sport i pravilna prehrana uvijek uz mene. Volim ugoditi svom voljenom muškarcu posuđem koje on voli.Volim kad se u kući sve pospremi i kad je svaka stvar na svom mjestu. Ponekad želim biti sam sa svojim mislima, ovo je sjajan način da napunim energiju, a ponekad, naprotiv, želim komunicirati s prijateljima. Volim provoditi vrijeme sa svojom obitelji i nadam se da ćete uskoro biti dio toga. Volim biti drugačiji, volim iznenaditi i oduševiti, a to sam ja.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim čovjeka koji će se zaljubiti u mene kao grimizni cvijet, i voljeti i čuvati, kao da sam ja najdragocjenija stvar na zemlji. Važno mi je da muškarac cijeni i poštuje moje mišljenje. Nedostatak ljubomore u vezi za mene je ključan. Smatram da ako osoba daje razlog za ljubomoru, onda to nije tvoja osoba, a ako osoba ne daje razlog za lojalnost, onda ne treba biti ljubomoran. Volim aktivne ljude koji stalno nečemu teže, stalno se usavršavaju, postavljaju ciljeve i ostvaruju ih. Važno mi je da moj muškarac po svom mišljenju ne ovisi o mišljenju drugih. Imam sina, ali on živi s ocem, pa mi ne smeta ako imate maloljetnu djecu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

4Comments

Add yours
  1. 2
    Goran

    Zovem se Goran zivim u Australiji u Melburnu,zelim da upoznam slobodnu osobu a ko zna mozda se i desi nesto ozbiljno izmedu nas,slobodan sam momak i sam zivim,dacuti svoj br.mob za cont. 0407074647 Goran ako zelis mozemo stupit u cont.i da se licno upoznamo i nesto vise kazemo o nama sad je do tebe pozz..

+ Leave a Comment