PODELITE SA PRIJATELJIMA

Najbolji tenir sveta Novak Đoković stigao je u Budvu gde će u petak biti proglašen počasnim građaninom crnogorske metropole turizma.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković

– Skupština Opštine Budva je tokom 2018. godine donela odluku o proglašenju Novaka Đokovića za počasnog građanina metropole turizma. Osim izuzetnih sportskih rezultata Novak Đoković je dokazani humanista i dobročinitelj, prepoznat u čitavom svetu kao ličnost koja širi ljubav među ljudima, podstiče solidarnost i izuzetno doprinosi razvoju svesti za unapređenje vrednosti demokratskog društva – poručili su u saopštenju iz opštine Budva.

Takođe, posle sastanka koji će biti upriličen ovim povodom, kako navode iz PR službe, u sali SO Budva biće upriličena ceremonija svečanog uručenja “najvećeg priznanja Opštine Budva”.

Novak Đoković je ovog četvrtka bio na pričešću sa svojim roditeljima u Hramu Svetog Save.

Kao i do sada, gde god da se pojavi, najbolji teniser sveta privlači pažnju. I ovoga puta, najmlađi su bili oduševljeni Noletom, pa su ga u jednom trenutku opkolili i započeli razgovor sa njim.

već nekoliko dana koristi kako bi se odmorio i napunio baterije, a zanimljivo je to da će sutra ponovo put primorja.

Tačnije, prvom reketu planete će sutra u 10 časova u zvaničnoj poseti predsedniku opštine Budva, Marku Careviću, biti uručeno priznanje počasnog građanina pomenutog grada.

Ovo će biti drugi put u kratkom periodu da Novak ide put Crne Gore.

Đoković im je, naravno, izašao u susret, razgovarao sa njima, a onda se i fotografisao sa najmlađima. Deca su mu izmamila osmeh iskoristivši priliku da proćaskaju, što je i zabeleženo snimkom.

Novak je trenutno u Beogradu gde provodi vreme sa porodicom, ali i trenira pred početak turnira u Dubaiju koji počinje 14. februara.

Pre Hrama Svetog Save, boravio je u Crnoj Gori i obišao je manastir Ostrog.

VIDEO: Podrška Noletu sa kule Beograd

„Oom prilikom će najboljem teniseru ne samo današnjice, već i svih vremena, teniseru sa najviše osvojenih titula u istoriji tenisa, rekorderu po broju provedenih sedmica na vrhu ATP liste, sportisti koji je ispisao zlatne stranice svetskog tenisa i sporta, biti uručeno priznanje počasnog građanina Opštine Budva”, saopšteno je ranije iz Opštine Budva.

Nakon sastanka, u sali SO Budva biće upriličena ceremonija svečanog uručenja ovog najvećeg priznanja Opštine Budva .​

On je večeras bio gost gradonačelnika Budve Bata Carevića u etnoselu Carevići.

sport.blic.rs

Facebook Comments