PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Stav je izbor. Sreća je izbor. Optimizam je izbor. Ljubaznost je izbor. Davanje je izbor. Poštovanje je izbor. Koji god izbor da napravite čini vas. Biraj mudro. Moje omiljene motivacijske riječi. KAKO radim sa svijetom kojem sam uvijek bio izložen. Danas želim napraviti ovaj korak za svoju sreću. Vrlo sam organizirana osoba i uvijek postignem sve što počnem. Ovdje sam da te pronađem, da, ti si jedina osoba koja mi je sada potrebna da bih bila potpuna kao žena. Zašto ne sada prije nego što možete pitati? Odgovor je jednostavan. Došlo je vrijeme da se podijelimo i sretnemo u stvarnom životu
Smatram se damom s optimizmom. Htjela bih biti s muškarcem kojem se divim. . Trudim se održati formu i nastojim se zdravo hraniti. Ja sam zgodna žena velikog srca i odana sam. Mislim da mi izgled nije toliko važan kao tip osobe koja si iznutra. Želim da život bude miran i bez stresa što je više moguće. Smatram se vrlo dobrim i strastvenim ljubavnikom. Ako se zaljubim u tebe, voljet ću te zauvijek.

INTERESI
Obožavam sve što je povezano s fitnesom ili sportom. Da budem iskren, probao sam gotovo sve vrste sporta. Jesi li iznenađen ? Ako da, iznenađeni ste: otkrit ću vam veliku tajnu. Učinio sam to kad sam radio svoj posao. Ja sam sportski novinar. Jeste li ikada prije sreli nekoga poput mene? siguran sam da ne. Volim i sve što me tjera da zadrži moje ženstveno stanje. Mislim, brinem se za svoju ljepotu, jer moram biti vodič tvoga srca. Volim mnoge druge stvari za koje se nadam da ćemo imati vremena podijeliti preko naših poznanika. Jesi li spreman?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim te upoznati svog samopouzdanog i partnera do kraja života. Trebam nekoga spremnog za početak novog poglavlja nevjerojatnog putovanja u Loveland. Hahah ja sam tu, a ti si tamo kao i prije. Nalazimo se u različitim gradovima, pa čak i državama. Svatko od nas za sada ima svoju sudbinu. I mana u našoj romansi. Živi osjećaji nisu igra. Internet nas je upoznao Zbližili smo se, draga. zar ne?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments