PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Vrlo brzo ću postati najsretnija djevojka na svijetu, jer ljubav je iza ugla. Ovdje sam upravo da pronađem svoju sudbinu, da pronađem prave osjećaje. Velika mi je želja ugoditi dobrom čovjeku, jer tako ljubaznu i šarmantnu djevojku treba samo primijetiti. Imam sve da usrećim čovjeka, samo treba napraviti jedan odlučan korak – i sreća će ga okružiti sa svih strana. Mislim da ću moći promijeniti tvoj život, jer s pojavom ljubavi u životu, sve okolo blista i sjaji nevjerojatno jakom svjetlošću, što osobu čini ljubaznom i sretnom.

INTERESI
Volim putovati i upoznati ljepotu ovoga svijeta. Ako mogu svaki dan posjećivati ​​novo mjesto. Ako ostanem kod kuće volim kuhati i stvarati nova jela. U svim jelima koja radim postoji dio moje duše. Trebam ozbiljnu vezu i muškarca koji će moći biti uz mene na mom putu čak i ako su to samo naši snovi

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Moja voljena mora učiniti sve da se osjećam savršeno, divno, divno. Zajedno ćemo stvoriti prekrasan svijet sreće, ljubavi i nježnosti. Obećavam da ću biti najljubazniji, nježniji i šarmantniji, obećavam ti da ćeš uvijek biti tu i dati moju toplinu. Svejedno trebam od tebe, želim vidjeti veliku ljubav u tvojim očima, želim vidjeti ozbiljna djela i odlučne korake koje ćeš poduzeti za naše zajedničko dobro. U vezi uvijek treba biti potpuna iskrenost i poštenje, ne bih smjela ni na tren sumnjati u vašu odanost.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments