PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Online dating je za mene potpuno novo iskustvo, ali nikada se nisam bojala otvaranja novih horizonata! Nisam siguran što bih trebao reći o sebi jer vjerujem da vam samo osobna komunikacija licem u lice može pomoći da shvatite s kim imate posla. Nisam sveta žena, imam svoje grijehe i ako ih želite čuti možemo o njima razgovarati nasamo. Volim kavu sa vrhnjem, čokoladni sladoled, iznenađenja (i primanje i radnje), gledanje zalazaka sunca ljeti, zbijanje šala s prijateljima, ne mogu podnijeti masku po cijele dane, biti satima u redu, grubi ljudi i matcha čaj. Znam biti previše aktivan i pričljiv kada se osjećam ugodno s ljudima. Ako ste spremni dalje istraživati ​​moje strane – javite mi!Ja sam mlada, nježna, društvena djevojka. Volim sport, hranu i putovanja. Idem na bodybuilding treninge tri puta tjedno. Od djetinjstva sam sanjala da ću odrasti i pomagati ljudima, htjela sam postati pedijatar. Sada sam odrasla i radim kao model. usrećujem ljude. Sviđa mi se što pomažem ljudima i uvijek sam zadovoljan u duši. Moj najveći san je pronaći pravu ljubav. Zaljubiti se. budi fin, uživaj u svakoj minuti pored mog muškarca. Koji je tvoj najdraži san?

INTERESI
Puno radim, u slobodno vrijeme volim igrati squash (stvarno mi opušta glavu nakon radnog dana i daje energiju), od djetinjstva pjevam, obožavam pjevati. Volim se baviti jogom, sportom, sastajati se s prijateljima, ići u kino, shopping, koncerte. Volim čitati. Trudim se provoditi puno vremena sa svojom obitelji kad god je to moguće. volim putovati,Volim talijansku i japansku kuhinju) Moje omiljeno cvijeće su ruže. Slušam svu glazbu koja će mi utonuti u dušu. Želim posjetiti: Mauricijus, Maldive, Bali, Australiju, Dominikansku Republiku, Kolumbiju. Volim prirodu i svjež zrak. Volim paliti aroma ulja i svijeće i meditirati)

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Trebam muškarca koji će me zapaliti samo jednim dodirom. Želim biti muza i inspiracija svom muškarcu, želim da me gleda kao da sam čašu vode, a dane je provodio pod pečenim suncem. Moj muškarac bi trebao biti odan meni i našim odnosima, mrzim laži i varalice, i nikada to neću učiniti sa svojim partnerom. Voljela bih da moj partner bude strastven, otvorenog uma i slobodnog srca, spreman da se zaljubi u mene!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments