JASMINKA”IMAM 44 GODINE I ZIVIM U BANJA LUCI ZELIM DRUZENJE”

2 min read
PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Zanima me umjetnost u raznim oblicima. Također volim gledati sportske, dokumentarne filmove. Volim učiti nešto novo. Ponekad vezem, a volim i kuhati – ugodno je raditi nešto ručno. Volim životinje, šetnje, pecanje i voljan sam isprobavati nove stvari.Prije nekoliko godina otkrio sam novu aktivnost od koje dobivam ne samo zadovoljstvo, već i nova znanja – to je čitanje. Za sebe biram one knjige koje smatram potrebnima i koje će mi koristiti, uglavnom knjige iz psihologije i beletristiku. Osim čitanja, jako volim kuhati, pogotovo ako je nešto novo. Eksperimentiram i pokušavam kuhati razna jela iz drugih kuhinja svijeta. Uz sve ovo, što može biti bolje od putovanja? Ne mogu ni zamisliti tako nešto. Uživam u putovanjima. Bez obzira kamo ići, glavna stvar je istražiti mjesta koja dosad niste vidjeli, razviti svoje horizonte i naučiti puno novih stvari. Putovanje je kao ulazak u bajku, gdje je sve neobično i nestvarno. Veselim se nadolazećim putovanjima i otkrićima u novim zemljama! Predlažem da ovo učinimo zajedno!

Self Description
Ljudi kažu da sam vrlo pouzdan i odgovoran, imam jaku osobnost i dobar smisao za humor. :)) Vjerujem u iskrenost. Sa strancima znam biti pomalo suzdržana, ali s pravom osobom se otvorim i postanem nježna žena puna ljubavi. Znam kako voljeti, a ako znam, u potpunosti sam uključen. Volim se šaliti i smijati. :))Tražite li ovdje zabavnu, društvenu i uslužnu damu. Optimizam, ljubaznost, dobar smisao za humor, lagan šarm i lijepe oči? Onda, sve se vrti oko mene. Najvažnija stvar za mene je udobnost u svemu! I u skladu s tim, spreman sam stvoriti udobnost, sklad i udobnost za svog muškarca.

Tražim
Ako nam je suđeno da među nama bude ta iskra, to će se dogoditi. Nemam sliku idealnog muškarca, svaka osoba je jedinstvena i ne želim nekoga prilagođavati svojim očekivanjima. :)) Mogu reći da bih volio upoznati osobu koja zna komunicirati, zabavljati se, smijati se sa mnom. Malo duhovitog uma i zdrave znatiželje bili bi dobrodošli. Siguran sam, ako “kliknemo”, oboje ćemo to osjetiti, samo da probamo i razgovaramo.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

7Comments

Add yours
 1. 4
  Sead Hodi

  Jasminka profitable Sam tvoju osobnost I sliku licnosti koju ste opisali ti si moj broj javi se ,na feizbuku Sam, zovem se sejid Hodzic primarily se kso prijateljica na frizbuk pa cemo uspostaviti kontskt ok Cao wirn

 2. 6
  Predrag

  Lijep pozdrav.
  Slučajno sam naletio na vaš oglas.
  Bilo bi mi veoma drago kad bi se upoznali ili razmijenili par poruka. Ja sam osoba koja volim zezancije jer sam proveo nekoliko godina baš u Banja Luci tako da mi je poznatat način života tamo. Lijep pozdrav i nadam se vašem odgovoru. A možete mi i kontaktirati preko fejsa. Čao.

  • 7
   Milutin Momić

   Jasminka zdravo.Ja sam u Laktašima,sam sam I želeo bi da o demo na piće da se upoznamo.Gledano sa more strane u najgorem slučaju,možemo prostati prijatelji.Dobrih prijatelja,nikad dosta.Jedno piće,neznači ništa a i mamo,šamsu.Ja nisam još dugo ovde(na odmoru sam) pa bi te molio,da mi se,ako je moguće, što prime javiš.Pozdrav!
   Sa poštovanjem:
   Milutin Momić
   065 613 810

+ Leave a Comment