PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Volim životinje i uživam u šetnji sa svojim psom). Glazba je prekrasan dio mog života. Slušam različite vrste glazbe! Lijepo mi je provoditi vrijeme vani i uzgajati cvijeće.Jedna mudra osoba je rekla – “Svaki dan imamo pravo živjeti svoj život punim plućima” – i ja se držim tog principa. Aktivan način života za mene nije samo još jedan modni trend, već je to nužnost koju osjećam duboko u sebi. Volim putovanja, glazbu, kazalište, kino, kuglanje, upoznavanje novih mjesta i novih ljudi, uživam u čitanju kako bih proširio svoj vidik i sportu kako bih održao formu. Također jako volim svoj dom i uvijek ga održavam udobnim i ugodnim te uživam kuhati za one s kojima živim.

Self Description
Vesela sam i pozitivna! Moji prijatelji kažu da imam dobar ukus u svemu. Ja sam kreativna osoba i volim stvarati lijepe stvari! Vjerujem da žena treba stvoriti udobnost u svojoj kući i zagrijati svog muškarca srcem i dušom!Da vam dočaram kakav je moj karakter, mogu reći samo jedno: ja sam ta koja zna što želi i kako to dobiti:-). Vrlo sam odana i emotivna žena, vrlo opuštene i druželjubive naravi. Mogu biti romantična i nježna, ženstvena i krhka, ali ponekad sam vrlo odlučna, odlučna i inventivna. Također sam potpuno vjeran, pristojan i optimističan.

Tražim
Mogu biti sretna s dobrim i poštenim čovjekom! Po mom mišljenju, odnosi bi se trebali temeljiti na povjerenju. Želim voljeti svog čovjeka i vjerovati mu. Moje srce želi pronaći pravu ljubav!
Stalno zamišljam nekoga zrelog i ozbiljnog, ali u isto vrijeme strastvenog i aktivnog, praktičnog i romantičnog, ljubaznog i odanog. Pa, mogu u nedogled nabrajati sve te atraktivne kvalitete, ali nije u tome poanta. Poanta je da se ne zaljubljujemo u skup osobina, već u stvarnu osobu. I želim upoznati nekoga tko će mi oduzeti dah i učiniti da se osjećam visoko!
UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments