PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Za modernu osobu ribolov je zanimljiva zabava i popularan sport. A za mene ova aktivnost daje puno senzacija i dojmova koje želim doživjeti iznova i iznova. Čini mi se da je ribolov jedan od najboljih načina za opuštanje i relaksaciju. Ne radi se o količini ulova, iako je i to važno, već prije svega o mogućnosti da se sklonite od svakodnevne vreve, od buke gradskih ulica. Ili jednostavno otiđite sa svojom obitelji u prirodu, ponijevši sa sobom pribor za pecanje, kako biste se sa svojom obitelji zanimljivo zabavili na svježem zraku. Neobičan hobi za takvu ljepoticu poput mene, zar ne? Pa ipak, ne mogu se zamisliti bez bavljenja sportom, stoga redovito posjećujem teretanu. Sport mi je super! Sport pomaže u održavanju forme, u borbi s mnogim bolestima i jednostavno razveseljuje. Mogu biti ponosna na sebe samo kada se ne zaustavljam ni pred čim na putu do svog sna! Dakle, nema izgovora – ustajem s kauča i treniram! U slobodno vrijeme mogu otići u kafić sjesti uz šalicu kave i popričati s kolegama na poslu, djevojkama ili s bliskim prijateljima.

Licni Opis
Ja sam privlačna, vesela, ljubazna, pozitivna, inteligentna, odgovorna i obiteljski orijentirana osoba. Kao i svaka žena, sanjam o beskrajnoj sreći i pravoj ljubavi. Ne želim da ovo bude samo san, tako da mi je cilj naći životnog partnera i tu nema mjesta flertu i igricama. Uvijek sam otvoren za komunikaciju, tako da me možete pitati što god želite. Ako ste za mene – dobrodošli u svijet strasti i ljubavi!

Tražim
Želim upoznati muškarca punog ljubavi, brige, poleta, poštenja i iskustva koji stvarno zna što želi i nikad se ne okreće. Željela bih vidjeti u očima svog muškarca čvrstinu, upornost, odanost, svoju podršku, svog najboljeg prijatelja i ljubavnika. Ako među nama vlada poštovanje i međusobno razumijevanje, prebrodit ćemo sve poteškoće koje nam se nađu na putu. Osjetimo zajedno s vama što je prava i iskrena ljubav!Ne bojim se druge nacionalnosti, niti vjere, niti godina, horoskopski znak nije bitan… Meni je najvažnije da shvatim da je ta osoba moja ljubav, moj najdraži prijatelj, moj partner. Usput, vjerujem u bliskost dviju duša… Nadam se da će moj muškarac imati toplo srce, romantičan duh i aktivno stanje uma.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments