PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Nikad ne razmišljam što ću skuhati – samo odem i napravim to. Ozbiljno volim kuhanje, posebno slastičarsku umjetnost! Volim kuhati sve, ali najviše od svega uživam u pečenju kolača i spravljanju slastica. Za mene su kolači kreativan izraz i uvijek eksperimentiram s dizajnom i sastavom ove čarobne poslastice. Mislim da je savršenstvo još daleko, ali svaki put pokušavam poboljšati svoj rezultat. A hodanje je najbolja opcija za poboljšanje mog zdravlja. Zato je šetnja na svježem zraku najpotrebnija za organizam svake osobe. Obično svatko od nas uvijek ima, kako mislimo, mnogo važnije stvari koje treba obaviti, ali za mene je idealan odmor priroda, šuma, planina, planinarenje i sl. Navečer prije spavanja volim gledati svoje omiljeni film ili pročitati zanimljivu uzbudljivu duh – knjigu.

Licni Opis
Ja sam atraktivna, slatka, ljubazna, vesela i strastvena dama koja je spremna na svaki korak za dobrobit svog muškarca. Ludo sam zaljubljena u svoj život, puno se smiješim i tražim osobu koja će uživati ​​u zajedničkom životu sa mnom. Tu sam za tebe, ljubavi moja, i sve što trebaš je napraviti korak prema meni.Volim se baviti sportom jer je jako koristan. Idem u fitnes centar, plivam i vozim bicikl. Ali najviše od svega volim igre na otvorenom, a najdraži sport mi je odbojka. Od djetinjstva volim odbojku, jer razvija mišljenje, reakciju i dobra je za zagrijavanje ruku. Ovo je timska igra, u kojoj se osjećam kao dio tima. U slobodno vrijeme obično nastojim posjećivati ​​sva kulturna događanja u svom gradu. Odlazeći predahnuti od svakodnevnog posla i vreve, ispunjavam obavezni program posjeta muzejima, izložbama, predstavama i koncertima.

Tražim
Želim novi početak u svom životu, pa mislim da je ovo pravo vrijeme da pronađem svoju ljubav, na ovoj stranici. Tražim muškarca koji je spreman napisati novu životnu priču i ne želi to učiniti sam. Voljela bih pronaći muškarca koji razumije da je duhovna povezanost između partnera najvrjednija i najvažnija stvar u vezi. Bit ću sretan pored ljubazne, inteligentne, mudre, brižne, poštene i pouzdane osobe, za koju materijalni i kućni problemi mogu izblijedjeti u drugi plan ako voli i bude voljena.Burna, sretna i strastvena LJUBAV, koja ne poznaje prepreke, može doći do ljudi u bilo kojem kutku Zemlje, u bilo kojoj dobi… I ja joj se radujem! Moj cilj je upoznati pravog i voljenog muškarca koji razumije da je odanost mnogo više od same lijepe riječi. Samouvjerena, odlučna, mudra, ali u isto vrijeme nježna, romantična i brižna… Voljela bih imati udoban dom i toplog muža! Tražim li previše?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments