PODELITE SA PRIJATELJIMA

JOŠ MU NIKO NIJE JAVIO: Marka Đedovića bi tragične vijesti slomile čim bi saznao

Aktuelni zadrugar Marko Đedović nije krio od javnosti da je u prijateljskim donosima sa preminulom novinarkom Ksenijom Vučić.
On je jednom prilikom nju okarakterisao kao velikog čoveka, prijateljicu i koleginicu kada mu je postavljeno pitanje ko mu je od poznatih ličnosti pružio podršku nakon napuštanja Zadruge prošle godine.

– E ovako izgledaju moji prijatelji… Ako ste se pitali zašto ne širim krug prijatelja, evo vam odgovora jer se ovakvi ljudi jednom rađaju, tako da sličnih nema… Ksenija volim teeeee!

Po svemu sudeći, Marko još uvijek nije saznao da je Ksenija preminula u subotu, 29. januara, u 56. godini života.

Ksenija je preminula u svom domu, a pored nje je u tom trenutku bio sin Danilo. Radila je kao novinar više od 30 godina. Karijeru je započela na TV Studiju B, a poslednjih godina je vodila izuzetno gledane emisije na kanalima TV Pink.

Izvini, Deki, ja sam pratila tvoj Instagram. Da obrišeš onu sliku gde si od kreča – naredila mu je Aleksandra.

Jao, što mi je drago – smIjao se Dejan.

Ovo je fotografija o kojoj Aleksandra priča, na kojoj je Dejan gotovo neprepoznatljiv.

Dejan Dragojević nedjelju je proveo u krevetu Aleksandre Nikolić, sa kojom je postao nerazdvojan. Oni su satim razgovarali i bolje se upoznavali, a ona se prisjetila jedne njegove fotografije, koju će morati da obriše kad bude izašao iz rijalitija:

Marko Janjušević Janjuš, Dalila Dragojević i Filip Car su u pušionici igrali kockice u novac. Poznato je da zadrugari vole da se kockaju. pa su to i radili ovog jutra.

Dalila i Car su pobIJedili Janjuša koji je vidno iznerviran zbog toga krenuo da viče po pušionici:

– E Čaprićka ako me je stavila za vođu, ima da vas pošaljem u izolaciju – rekao je Janjuš dok je palio posljednju cigaretu.

– Nemoj molim te, Janjuše muka mi je od izolacije – molila je Dalila.

– Neće, zeza se – govorio je Car.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Dejan Dragojević je riješio da prekine i posljjednju nit koja ga je vezivala za bivšu suprugu Dalilu Dragojević. On se konačno odlučio da iznese svoje stvari iz zajedničkog garderobera koji je imao sa nekadašnjom ženom.

Na jednom Instagram profilu isplivao je snimak kako mladi Dragojević pakuje svoje stvari.

– Dejan kome poklanjaš policu? – pitao je Dino Dizdarević.

– Vidjeću kome ću dati – rekao je Dejan.

balasevizam.novi.ba

Facebook Comments