PODELITE SA PRIJATELJIMA

Jovana Đ. imala je 36 godina kad je otkrila svoju nevjerovatnu priču. Naime, ona je tada otkrila da je u “srećnom” braku već 12 godina. Od kojih je muža varala punih 10!

– Nisam imala neki poseban razlog da počnem da ga varam – priča iskreno ova Beograđanka.

– Istih smo godina, sličnih interesovanja, imamo zajedničke prijatelje. Sve preduslove da budemo srećni. Ali, jednostavno, poslije nekoliko mjeseci braka prestali su leptirići u stomaku, nije me više privlačio kao muškarac i osjetila sam se prazno i nezadovoljno. On je i dalje bio divan prema meni, ali to više nije bilo to.

Jovana tvrdi da prvi put nije imala namjeru da prevari muža, već da se prevara jednostavno “dogodila”.

– Izlazila sam povremeno s drugaricama, nekima od njih plakala na ramenu, a onda smo jednom prilikom kuma i ja otišle u neki klub u kojem je radio mnogo sladak barmen. Gledajući ga osjetila sam nešto što s mojim mužem mjesecima nisam. I eto, uradila sam to. Danima sam se kasnije kajala, pokušavala da ispravim stvari, prema mužu bila bolja nego ikad, ali ništa nije vrijedelo. Nekoliko nedjelja kasnije ponovo smo otišle u isti klub. I tako je počelo.

Beograđanka priznaje da nije uvijek bila načisto sa sopstvenom savješću, ali protiv sebe nije mogla.

– Počela sam da mijenjam ljubavnike, svaku priliku sam koristila za neobavezni intimni odnos, spavala sam sa svima zbog kojih sam se osjećala lijepo i poželjno. Pomišljala sam da se razvedem, naravno, ali mi je razum govorio da to ne činim. Jer, u suštini, moj brak nije bio loš. Muž nije ništa sumnjao, bio je zaokupljen svojom karijerom, a ja sam mu pružala dovoljno nežnosti i pažnje da ne postane sumnjičav. Barem sam tako mislila. Zašto da mijenjam situaciju u kojoj sam dvostruki dobitnik?

A onda se, situacija naprasno promenila. Jovani je otkriven problem sa štitnom žlijezdom.

– Uplašila sam se kao nikad u životu. Čak sam u jednom momentu pomislila da me je stigla božija kazna zbog svega što sam radila. Išla sam na sve moguće pretrage i analize i muž je sve vrijeme bio uz mene. Tješio me i hrabrio. U jednom trenutku se nešto izletio i shvatila sam da je sve vrijeme znao šta sam radila, ali je ćutao jer je želio da me zadrži. Tada sam shvatila da nikada neću naći boljeg od njega i stare emoije su se vratile. Na sreću, moja bolest je bila benigna i prilično brzo sam se oporavila, ali sam zahvaljujući tome dobila dvostruku šansu za novi život. Sigurna sam da je neću upropastiti.

IZVOR:ATVBL.RS

Facebook Comments