PODELITE SA PRIJATELJIMA
Voditeljka Jovana Jeremić svojom pojavom uvek izazove reakcije kod gledalaca kraj malih ekrana, a u svoje stajlinge dosta ulaže. Ona je sada pozirala u šljokicama i mreži preko grudi, a dekolte je bio u prvom planu.

Jovana Jeremić navikla je da šokira svoje pratioce ali i gledaoce koji je prate svakog vikenda ispred malih ekrana. Voditeljka ne krije koliko svom izgledu posvećuje pažnje, a često je i van posla kompletno sređena.

To je i dokazala objavom iz auta, gde je izazovnim poziranjem dobila lavinu komentara.

Mnogi su pisali da je uvek posebna, da treba znati živeti poput nje, ali najviše komentara je pokupio njen stajling.

Naime, Jovana je obukla bodi pripijen uz telo, a preko grudi je bila samo mreža i šljokice i time dodatno zagolicala maštu.

Da podsetimo, nakon razvoda od Vojislava Miloševića i jedne neuspešne veze, voditeljka Jovana Jeremić svoju sreću našla je kraj usešnog privrednika Dragana Stankovića.

Ona je prethodnih meseci govorila da postoji čovek koji je osvojio njeno srce, ali nije htela da otkriva njegov identitet. Ipak, nakon što su u javnosti isplivale njihve zajedničke fotografije, rešila je da svog novog partnera predstavi na Instagramu, gde je objavila nekoliko slika na kojima se ljube i plešu.

 

Foto: Instagram printscreen/jeremicjovana

IZVOR:SRBIJA.DANAS

Facebook Comments