PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Prizemljena sam i mirna osoba. Ne volim snimati drame. Više volim uživati ​​u životu i onome što nudi. Ako imam loš dan zaspim s mišlju da će sljedeći biti jedan od najboljih. Valjda sam optimist. Također mislim da je sve moguće i da nema nepremostivih prepreka. Obiteljski sam orijentiran i vjeran. Moja obitelj i prijatelji su mi najvažniji.

INTERESI
Prvo što želim reći o svojim hobijima je da plivam u moru tijekom cijele godine, čak i zimi kada je more prekriveno snijegom ili ledom. Želite li se pridružiti?))) Ovo mi daje energiju i dobro zdravlje. Volio bih vam reći više o tome kasnije. Također skupljam herbarij i to mi je hobi. Jako mi je zanimljivo skupljati lijepo lišće i cvijeće i praviti bukete kako bi moj dom učinio ugodnijim i jedinstvenijim. Ovo cvijeće je dugo na mom mjestu i sjeća me se vremena i godine kada sam ga pronašla. Imate li stvari koje vas na nešto podsjećaju? Volim igrati i odbojku na pijesku, što me također prepoznaje kao sportsku osobu. Volim umjetnost i ići u kazalište. Mislite li da bismo mogli pronaći zajedničke interese?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim dobrog čovjeka s kojim bih bila zadovoljna. Nadam se da će razumjeti mene i moje snove. On će me voljeti i podržavati bez obzira na sve i ja ću učiniti isto. Tražim čovjeka koji je spreman otvoriti svoje srce i dušu za mene. Onaj tko je spreman osjetiti kako je sjajno biti voljen i može to uzvratiti. Također bih volio da bude romantičan i malo avanturistički nastrojen.Postoji jedan sjajan citat vrlo poznate ukrajinske autorice Line Kostenko “Kad volim, moja glava seže do zvijezda, a on samo stoji na objema nogama na zemlji”. To znači kada sam zaljubljen – Njegov sam potpuno i potpuno! Druge muškarce i ne gledam – ne treba mi, jer je moj izbor uvijek superioran))namigni) dobro, možda je malo samouvjerena, ali ja sam žena koja točno zna što želi od sebe život – Želim voljeti i biti voljen od strane svog Čovjeka i 100 posto sam siguran da ću od Njega dobiti isti stav. Ma dobro, znam, ti misliš da je biti samouvjerena žena jako seksi))namigni) Naravno da jest))!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments