PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Vesela, ljubazna, iskrena, ranjiva. Predajem defile na revijama u školi estetskog razvoja. Sanjam da živim u vlastitoj kući uz more sa svojom obitelji (mužem i djecom). Volim ljeto. volim toplinu. Sunce. Želim posjetiti Fidži, Bali, mnoga druga mjesta. Želim putovati.Reći ću vam malo o sebi. Jako sam vrijedna djevojka, uvijek postižem svoje ciljeve, u isto vrijeme sam snažna ličnost, nježna sam, privržena, želim voljeti. Ja sam vesela, druželjubiva, zabavna djevojka, otvorena za komunikaciju! Znam uživati ​​u životu i najviše od svega želim biti sretan u svom privatnom životu! Imam još puno toga za naučiti, ali mnogo toga mogu naučiti! Ja sam jednostavna žena sa svojim prednostima i manama kao i svi ljudi.

INTERESI
Ljepota, priroda, more, putovanja, roleri. Obožavam film: ‘U jazzu postoje samo djevojke’, ali volim gledati trilere. Zanimljive, zamršene, misteriozne priče o ubojstvima. Volim rolanje. Osjećaš slobodu, krećeš se, a vjetar ti raznosi lice. Uživam u ovom procesu. Volim raditi s djecom i odraslima te ih naučiti lijepom hodu i poziranju. To povećava njihovo samopoštovanje, čini ih samopouzdanijima. I uživam u procesu i rezultatu.Radim kao računovođa i volim se baviti sportom svaki dan u životu. Svaku slobodnu minutu sam na plaži kupajući se u moru, super je jer živim u blizini pa je potrebno samo nekoliko minuta da stignem do nje. Zanimljiva sam u umjetnosti i znanosti, sanjam pronaći odgovore na svako pitanje. Sviđa mi se znanstveno fantastična knjiga kakvu je napisao Isaac Asimov. Također volim sport i svaku slobodnu minutu sam u teretani. Radim jogu i meditaciju i svako jutro trčim uz more. Volim čitati knjige i provoditi vrijeme sa svojim prijateljima. Sa mnom ti nikada neće biti dosadno.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ljubazan, ljubazan, brižan, inteligentan, samodostatan, velikodušan, mlad dušom i tijelom, visok, zgodan.Nadam se da ću upoznati ljubaznog i brižnog čovjeka s kojim ću osjetiti da sam posebna. Nadam se da će imati razumijevanja i odgovoriti. Mora biti veseo i inteligentan sa smislom za humor, a najvažnije mora biti moja podrška, moja ljubav i moj najbolji prijatelj. Romantično svake večeri i s osmijehom svako jutro…

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments