PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Pa, ja sam kreativna priroda i sve što radim u životu uvijek je s inspiracijom u srcu)namigni) vjerojatno vas zanima što je moje zanimanje?)) Ja sam dizajner dodataka i činim svijet boljim. lijepa svaki dan s mojim idejama))mig) Kažu da kad voliš to što radiš to više nije posao, to ti postane hobi! Sretna sam osoba što u svom životu imam hobi koji me čini sretnim svaki dan, a također i što mi ovaj hobi donosi dobru zaradu))namigni) Imam i jednu osobu u svom životu na koju mogu biti ponosna – to je moj mali sin. Dao sam samo najbolje osobne osobine koje imam – poštovanje prema starijima, pristojnost, poštenje i ljubav prema drugima. Ali naravno, to nije dovoljno, on treba imati veliki muški model u životu i ja to, nažalost, ne mogu nadoknaditi. Želim biti s osobom koja ima obiteljske vrijednosti i koja razumije da je obitelj najvažnija stvar u našem životu! Siguran sam da je to pravo mjesto za moju pretragu)) što kažete?)

INTERESI
moj hobi je moj posao – volim stvarati nove stvari svojim rukama;)Prvo što želim reći o svojim hobijima je da plivam u moru tijekom cijele godine, čak i zimi kada je more prekriveno snijegom ili ledom. Želite li se pridružiti?))) Ovo mi daje energiju i dobro zdravlje. Volio bih vam reći više o tome kasnije. Također skupljam herbarij i to mi je hobi. Jako mi je zanimljivo skupljati lijepo lišće i cvijeće i praviti bukete kako bi moj dom učinio ugodnijim i jedinstvenijim. Ovo cvijeće je dugo na mom mjestu i sjeća me se vremena i godine kada sam ga pronašla. Imate li stvari koje vas na nešto podsjećaju? Volim igrati i odbojku na pijesku, što me također prepoznaje kao sportsku osobu. Volim umjetnost i ići u kazalište. Mislite li da bismo mogli pronaći zajedničke interese?

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Postoji jedan sjajan citat vrlo poznate ukrajinske autorice Line Kostenko “Kad volim, moja glava seže do zvijezda, a on samo stoji na objema nogama na zemlji”. To znači kada sam zaljubljen – Njegov sam potpuno i potpuno! Druge muškarce i ne gledam – ne treba mi, jer je moj izbor uvijek superioran))namigni) dobro, možda je malo samouvjerena, ali ja sam žena koja točno zna što želi od sebe život – Želim voljeti i biti voljen od strane svog Čovjeka i 100 posto sam siguran da ću od Njega dobiti isti stav. Ma dobro, znam, ti misliš da je biti samouvjerena žena jako Zanimljiva))namigni) Naravno da jest))

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments