PODELITE SA PRIJATELJIMA

JUTARNJA NAVIKA NOVAKA ĐOKOVIĆA: Ovo pije na prazan stomak, čini ČUDA ZA ZDRAVLJE, a koriste i DECA
Na svom instagram profilu, Novak Đoković je prije nekoliko meseci podelio jutarnju naviku koju ima on i njegova porodica.

“Dobro jutro svima. Dakle, ovako ja započinjem svaki svoj dan. Najpre uzmem malo tople mineralne vode s limunom i limetom. Potom zavirim u frižideru, gde držim zelene stabljike celera. Njih ubacim u sokovnik za hladno ceđenje, kako bih dobio sok od celera,” kaže Novak.Prema njegovim rečima, najbolji način da se započne dan jeste da popijete ovaj sok na prazan stomak.

“Ovaj sok je pun minerala, soli i još neotkrivenih elementa koji čiste vašu jetru. Čini čuda, kako za mene i moju ženu, tako i za našu decu. Doduše, oni ga ne uzimaju čistog, već s dodatkom soka od krastavca ili jabuke,” otkrio je Novak.– Smanjuje rizik od Alchajmerove bolesti
– Snižava krvni pritisak
– Snižava loš holesterol
– Ublažava upalne procese u telu
– Bogat je vitaminom K
– Smanjuje rizik od nastanka raka
– Poboljšava imunitet
– Povoljno utiče na kožu
– Dobar je za probavu
– Ublažava menstrualni ciklus
– Pomaže pri mršavljenju
– Odličan je kao alternativa antidepresivima

Kako napraviti sok od celera?

Iseckajte stabljike celera na kockice, ubacite u blender sa vodom i sameljite sve. Zatim procedite i popijte.Životna priča Srpkinje Dane Vulin iz australijskog Perta obišla je svet. Pre više godina, iz ljubomore, Natali Dimitrovska je polila medicinskim alkoholom i zapalila. Preživela je teške opekotine i više od 200 operacija, međutim, nije se predala i danas ponovo slobodno hoda – bez maske.

Danu je u februaru 2012. godine probudila Natali Dimitrovska koja je ušla u njen stan sa svojim partnerom Danijelom. Bila je ljubomorna jer je Dana pričala sa njenim mužem na zabavi. Iznenađena Dana, bila je potpuno zatečena.- Mahala je rukom, a potom je zamahnula s hemikalijom i prosula mi je po licu, rukama, prsima, svuda iznad struka. U sekundi me je zahvatila i vatra, u sekundi je sve bilo u plamenu – rame, trbuh, prsa… Vatra se proširila na glavu, kosa mi je planula u sekundi, a dok sam dohvatila nešto da skinem hemikalije koje su me grizle s lica, već su mi i ruke gorele – napisala je Dana u knjizi “Worth Fighting For”.

srbijadanas.com

Facebook Comments