PODELITE SA PRIJATELJIMA

Jednog dana joj je došla baka i rekla da misli da se nešto dešava između njenog muža i njene majke
Nisam htela da verujem da me dvoje ljudi, kojima sam najviše verovala na celom svetu, mogu tako izdati, rekla je Ketrin, majka dvoje dece iz SAD koja na TikToku tvrdi da ju je muž prevario sa majkom, a za to je saznala od svoje bake .

– Prvo što sam primetila čudno je da su moj muž i moja mama počeli drugačije da se pozdravljaju. Umesto neprijatnog zagrljaja sa strane, moja mama bi ga obavila oko vrata i onda bi je on zavrteo u krug. Takođe je počeo da trlja noge moje mame preda mnom – počiela je ona ospovest.

Na Dan zaljubljenih, samo dva dana pre nego što je saznala za njihovu aferu, doneo je cveće i njoj i njenoj mami.

– Ali, najveći znak za uzbunu bio je kada su u nekoliko navrata pred svedocima rekli da će njih dvoje završiti zajedno ako se meni i tati nešto desi – dodala je ona i napomenula da je raskinula s njim, prenosi Njujork post.

Jednog dana joj je došla baka i rekla da misli da se nešto dešava između njenog muža i njene majke. Takođe je primetila da se oboje čudno ponašaju.

– Ohrabrivala me je da istina uvek izađe na videlo i bilo je tako – rekla je ona.
Jedne večeri u februaru prošle godine, dok su njihove ćerke bliznakinje već spavale, pozvala je svog muža na FaceTime da pita kada će završiti posao jer je već prošao 21 sat. Radio je kao dostavljač, a Ketrin je primetila da on nije na mestu koje joj je rekao, već na drugoj lokaciji.

– Malo smo se posvađali, pa je postalo još gore. Odjednom sam čula ženski glas, a on se okrenuo ka suvozačevom sedištu. Postala sam veoma sumnjičava i pitala muža da li je žena sa njim, a on me jednostavno nazvao ludom. Srce mi je lupalo u grudima. Trebalo mi je nekoliko minuta da doživim napad panike i zaplačem. Shvatila sam da su moje sumnje opravdane – prisetila se ona.

Kako izgledaju njena mama i bivši suprug pogledajte OVDE.

– Zvala sam ga kasnije još nekoliko puta, nakon što je odbio da pokaže ko sedi pored njega. U tom trenutku sam bila 99 posto sigurna da je to moja mama. Jednostavno sam imala taj predosećaj – rekla je ona.

Tada je Ketrin odlučila da pozove svoju mlađu sestru koja je još uvek živela kod kuće sa roditeljima.

– Moja sestra je potvrdila moje sumnje. Rekla mi je da je moj muž ranije tog dana pokupio moju mamu da ide s njim na dostave. Zamolio je sestru da mi to ne pominje – nastavila je.

Kasnije je pozvala majku i ona joj se, kaže, javila tek posle osmog puta. U početku su oboje negirali aferu, ali su na kraju priznali da su ljubavnici.

Ketrin je odmah pokupila decu i izašla iz kuće, a njena majka se uselila.

– Donela sam mu papire za razvod braka u kojima je pisalo i da ću podneti zahtev za 100 odsto starateljstva nad našom decom. Moj sada već bivši muž se umorio od moje mame i izbacio je iz kuće, a otac ju je dočekao raširenih ruku. Moji roditelji se do danas ponašaju kao da se afera nikada nije dogodila – rekla je ona.

Prema njihovim rečima, afera se nikada ne bi dogodila da Ketrin nije bila tako „užasna ćerka“ i „strašna žena“.

IZVOR:OBJEKTIV.RS

Facebook Comments