PODELITE SA PRIJATELJIMA

Kad se rodila, ljekari su njenim roditeljima savjetovali da je odmah odbace, a danas je manekenka.

Kenedi Garsija (15) iz Kolorada, rođena je sa Daunovim sindromom. Lekari su odmah po njenom rođenju roditelje posavjetovali da je odmah daju na usvajanje.

Foto:Instagram

– Rekli su mi da neće imati nikakav kvalitet života i da će zauvek biti u pelenama – kaže njena majka Rene (40), koja je odbila tu mogućnost nakon razgovora sa jednom babicom.

– Ta babica mi je rekla da mi je kćerka divna i otkrila mi je da i sama ima kćerku sa Daunovim sindromom i da živi potpuno normalno – kaže Rene, dodajući da je taj razgovor učvrstio njenu odluku da zadrži svoju kćerkicu.

A danas je Kenedi manekenka za mnoge američke brendove a uz to je i plesačica i učestvuje u mnogim međunarodnim takmičenjima. Ima i dečka Metjua sa kojim uživa u ljubavi.

– Te noći kada sam se porodila, srce mi je bilo slomljeno jer sam tek tada saznala da ima Daunov sindrom, a onda su krenule sve te crne prognoze. A danas je Kenedi djevojčica koja živi kao i sve njene vršnjakinje. Ima dečka koji je obožava, voli da se dotjeruje, pleše i pjeva i svuda oko sebe širi čistu radost – kaže Rene.

 

IZVOR:BLICSERVISVIJESTI.INFO

Facebook Comments