PODELITE SA PRIJATELJIMA

Leptirići u trbuhu koji se pojave kada ugledate neku osobu možda nisu samo slatka izmišljotina. Srce nije jedini organ koji može prepoznati zaljubljenost. To može cijelo naše tijelo! Tijelo prepoznaje osobu koju volite i šalje razne fizičke signale. Ako se pitate je li ta osoba za vas, pokušajte umiriti um i osluškuje svoje tijelo. Na koje znakove trebate obratiti pozornost, naučit će vas osnovna anatomija.

Toplina

Osjećate toplinu i otvorenost u blizini te osobe. Dobar odnos je ispunjen toplinom i pozitivnom energijom. Ako osjećate hladnoću i zatvorenost, ta osoba vjerojatno nije za vas.

Optimizam

Ako se osjećate depresivno u vezi, vjerojatno ste s krivom osobom. Ako se osjećate sretnijim i optimističnijim nego inače, to je osoba za vas.

 

Motiviranost

Prava osoba bi vas trebala motivirati i potaknuti produktivnost. Ako ste tromi i patite od nedostatka energije, klonite se te osobe.

Budite svoji

Ako osjećate ugodu u blizini nekoga i opušteni ste, to je to. Ako možete biti svoji cijelim duhom i tijelom, vjerojatno je posrijedi idealan partner pred kojim se nikada nećete morati skrivati.

Miris

Kažu da je miris jedan od najjačih znakova privlačnosti. Ako vas privlači miris osobe i u vama izaziva sreću, izgleda da ste pronašli savršenog partnera.

Zdravlje

Ako se osjećate zdravije i poletnije, ta osoba vas vjerojatno puni pozitivnom energijom. Sve druge riječi su suvišne.

Intuicija

Možda intuicija nije najsuvremenija stvar na svijetu, ali postoje dokazi koji potvrđuju njeno postojanje. Ovo šesto čulo ne biste trebali zanemariti jer intuicija može biti dobar pokazatelj koga se trebate kloniti, a s kim provoditi više vremena.

Empatija

Kada nekoga zaista volimo, suosjećamo s tom osobom. Ako ne podnosite bol čovjeka pored sebe i to na vas ostavlja fizičke i psihičke posljedice, vjerojatno ste s tom osobom na istoj valnoj duljini.

Maženje

Tijekom maženja i izmjenjivanja dodira, lako možete osjetiti jeste li kompatibilni s nekim ili ne. Ako se dobro osjećate, vjerojatno ste na dobrom putu.

Smirenost

Kada ste s tom osobom, mirniji ste i opušteniji. Ako na vas djeluje umirujuće, znajte da je posrijedi nešto vrijedno.

Snažan osjećaj prisutnosti

Čak i nakon razdvajanja, tijelo pamti osjećaj kao da je ta osoba upravo pored vas. Ako i dalje osjećate njezinu prisutnost, pravi ste sretnik!

Čežnja

Osjećate li snažnu fizičku potrebu da budete u blizini neke osobe, znajte da se za tu osobu vrijedi boriti. Ona je zaposjela vaše srce i um.

 

IZVOR:NOVI.BA

Facebook Comments