PODELITE SA PRIJATELJIMA

Volim svoje srpske prijatelje!
Kristina Kataman (28) je poznata na društvenim mrežama po svojim urnebesnim videima o mentalitetu ljudi iz Istočne Evrope – u kojima se mnogi od nas pronalazimo. Tu je i naš balkanski mentalitet za koji znamo da je nepresušan izvor anegdota i viceva – koji su se zapravo desili – a to je upravo tema kojom se Kristina u svom sadržaju bavi. A, ovim videom pogodila je pravo u metu.

– Godišnjica nam jebraka i htela sam da napravim dugačak post pretvarajući se da sam stručnjak za veze ili nešto slično, ali sam umesto toga odlučila da uradim ovo, napisala je Kristina i objavila video sa naslovom “Iz tačke gledišta – udata si za Srbina”
I usledio je niz stavki s kojima ona sada mora da živi, a koje su poznate svakom Srbinu: “Roštilj kao način života, truba kao način života, kada truba zakaže onda harmonika kao način života, njegov ujak koji pravi 1.000 i više litara rakije u dvorištu, i naravno ne postoji bolja rakija od njegove, svaki meč Novaka Đokovića se poštuje kao verski praznik, za slavu napraviti hranu za 60 ljudi, iako ih 30 dolazi”.

I naravno, ništa nije pogrešila! Mnogi su odmah pohrlili u koemntare da podele svoja iskustva.
– I ja sam udata za jednog! Jednom sam napravila brokoli za slavu… velika greška očigledno, napisala je Margo u komentarima, a jedan komentator je dodao i:

– Srbi… možda izgledaju grubo i sve to, ali ako ih upoznate oni su veliki ljudi. Volim svoje srpske prijatelje.

Kristina Kataman je influenserka i komičarka, a poreklom je iz Moldavije. Kako je udata za Srbina, često objavljuje sadržaj na temu naših kultura koje se razlikuju od američke, a sa njim je osnovala i advokatsku kancelariji u Americi.

Kristina Kataman (28) je onlajn komičarka i influenserka poreklom iz Moldavije. Udata je za Srbina sa kojim je osnovala advokatsku kancelariju, a zajedno žive u Americi.

Ima više od 250.000 pratilaca na platformi. a objavila je e-knjigu pod nazivom “Eastern European Dating: A Cultural Guide” tj. “Dejting iz ugla istočnoevropljanke: Kulturni vodič”. Takođe vodi i zanimljiv podkast pod nazivom Catamania Show.

IZVOR:espreso.co.rs

Facebook Comments