PODELITE SA PRIJATELJIMA

Tračevi koji kruže po školskim kuloarima se se ispostavili kao tačni.
Saznaje da vas partner vara uvek je vrlo bolno ali kada o tome počne da se priča po školi koju vam ide ide vaše dete, situacija je još gora. U to se uverila jedna žena.

– Imam 36 godina, a moj suprug 38. Imamo dvoje dece. Nikada ne bih posumnjala da me muž vara da nisam prošle godine primetila njegovu potrebu za konstantnim dopisivanjem telefonom. Na kraju nisam mogla da se kontrolišem i jedne večeri kada je otišao na tuširanje sam mu uzela telefon. Ono što sam tamo zatekla me je prenerazilo – započinje svoju ispovest ova žena, a o tome je pisao i San.

Ona je upravo ovako saznala da njen muž ima aferu i to sa mamom dečaka koji je najbolji drug njihovog sina.

– Naš sin je tek pošao u školu i ima najboljeg drugara. Upravo mama tog dečaka je žena sa kojom me je muž varao. U telefonu sam zatekla gomilu poruka eksplicitnog sadržaja. Do detalja su opisivali koliko im je bio dobar prethodni intimni odnos i uveliko planirali sledeći. U telefonu sam mu našla i gomilu bizarnih fotografija. Bila sam u šoku. Sina smo premestili u drugu školu, jer su druge mame počele da šire priču kako je moj muž imao aferu. Međutim moj suprug misli da je dovoljno što mi je jednom rekao “Izvini” i naveo da mu ta žena ne znači ništa, već je samo bila usputan odnos. Spava na garnituri i dalje, ali deluje mi kao da ne oseća nikakav sram ili strah da bih ga mogla ostaviti. Volim ga, ali nisam sigurna mogu li preći preko svega – objasnila je ona.

Izvor:SRECNA.REPUBLIKA.RS

Facebook Comments