PODELITE SA PRIJATELJIMA

Da li ste ikada čuli da postoji svetsko prvenstvo u orgijanju? Ako niste, evo pojašnjenja. U pitanju je takmičenje u zadovoljavanju najvećeg broja muškaraca, a rezultat pobednice se upisuje u Ginisovu knjigu rekorda. Skoro 20 godina niko nije uspeo da obori rekord Amerikanke Lise Sparks, inače popularne glumice u industriji za odrasle, koji je dostigao skoro četvorocifrenu cifru zadovoljnih muškaraca za manje od 24 sata.

Liza Sparks drži Ginisov svetski rekord za najveći broj muškaraca sa kojima je spavala u roku od 24 sata i u pitanju je neverovatnih 919 muškaraca. Ona je rekord postavila 16. oktobra 2004. u Varšavi, u Poljskoj. Amerikanka je pobedila u jakoj konkurenicji i za samo osam i po sati oborila pređašnji rekord od 759 muškaraca, koji je držala njena koleginica Marijana Rokita, a koja je u Poljskoj zauzela drugo mesto sa 21 muškarcem manje. Pre Lise i Marijane, Klaudija Figura, još jenda glumica u filmovima za odrasle, postigla je da spava sa 646 muškaraca u jednom danu.

Što se Lizine taktike tiče, onda je odvojila po 45 sekudni za svakog muškarca, a između intmnih činova se odmarala po 58 sekundi. Video sa takmičenja je postavljen na nekoliko sajtova za odrasle.

Iako joj je ime upisano u Ginosovu knjigu rekorda, Liza nije ponosna na svoje ‘postignuće’. Po sopstvenom priznanju, to je jedina mrlja u njenoj karijeri.

– Da budem potpuno transparentna sa svima vama: Ovaj događaj je jedina stvar zbog koje se kajem u svojoj 23-gdišnjoj karijeri u industriji za odrasle. Ovo je ujedno bio i jedini posao na koji sam pristla striktno zbog novca – napisala je svojevremeno na svoj sajtu i dalje istakla da bi volela da ljudi zaborave na njen postupak i dopuste joj da nastavi dalje sa svojim životom.

Inače, uprkos tome što je radila u industriji za odrasle nekoliko godina i glumila u više od 188 filmova, Lisa Sparks je udata od 1995. godine. Prema medijskim pisanjima, njen suprug Džef takođe radi u istoj oblasti.

Lisa Sparks se danas bavi kreiranjem digitalnoh sadržaja koje plasira putem svog Jutjub kanala, ali teme kojima se bavi nemaju veze sa zanimanjem po kom je najpoznatija.

IZVOR:KURIR.RS

Facebook Comments