PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam pametna i inteligentna djevojka. Orijentiran sam na obitelj i bit ću odana osoba obitelji. Volim i brinem. Ako osvojiš moje srce, imat ćeš cijeli svijet u svojim rukama. Volim svoj život i vjerujem u pravu ljubav. Ozbiljno razmišljam o pronalaženju svoje najbolje osobe, srodne duše i prijatelja. Vjerujem da svatko zaslužuje biti sretan.Želite li vidjeti slatko stvorenje u kuhinji kako vam priprema doručak? Nadam se da će vaš odgovor biti potvrdan… Onda drugo pitanje, koje jelo volite za doručak? Volio bih vas upoznati s ukrajinskom kuhinjom. A ti? Možete li nam ovaj vikend skuhati nešto ukusno? Mogli bismo stvoriti naš obiteljski recept. Lijepa ljubazna žena koja zna tajnu muške sreće. Ako ste ovo tražili, sada čekam vaš odgovor.

INTERESI
Joga, sport, putovanja, kuhanje.Nemam toliko talenata i vještina, ali volim plesati, pjevati, slikati! Ne mogu živjeti bez joge! Volim kuhati, peći i stvarati, nešto novo i ukusno, kako bi kuća bila ugodna! Možete razgovarati sa mnom o svemu! Nisam puno putovao, ali volim posjećivati ​​nove zemlje! Želim primiti tvoju pozivnicu!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim upoznati istomišljenika, čovjeka koji zna što je žena, čovjeka od riječi i djela, sa smislom za humor, ali ozbiljnog u životnim pitanjima, pun ljubavi i brige, pouzdan, vjeran. Cijenim muškarce koji su romantični, puni ljubavi, strastveni i zaštitnički nastrojeni prema onima koje vole. Mora biti vrlo ozbiljan u potrazi za jednom pravom ljubavi i ne smije se igrati igrica. Tražim potpuno otvoren i iskren odnos.Svaka žena želi pronaći osobu koja će je stvarno voljeti i cijeniti. Nisam bio iznimka. Želim pronaći osobu koja će poštovati mene i moje mišljenje i uzeti ga u obzir kada nešto odlučujem. Međusobno razumijevanje ključ je snažne veze. Želim okušati sreću i pronaći osobu s kojom ću biti ovdje do kraja. Trebam pravog muškarca koji me neće tjerati da čekam! Ti si pravi muškarac? Jeste li zainteresirani biti zajedno? Želim pronaći pravog muškarca koji se neće igrati, kojem će biti potrebna moja ljubav i briga… Za takvu osobu učinit ću sve da bude sretna i živi u udobnosti i ljubavi! Želite li biti sretni? Želim akciju. Ovdje i sada. Uostalom, oboje smo odrasli i već znamo što želimo) zar ne? Slažete li se sa mnom? I što je najvažnije, ne biste se trebali sramiti pokazati svoju maštu) LOL, ja

Facebook Comments