PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK

Mislim da sam vesela, a da u isto vrijeme nisam glupa žena. Ponosna sam što podržavam svaki razgovor i izražavam svoje mišljenje. Uvijek će mi biti drago pomoći čak i strancu. Zaista ne volim da me lažu Neću si dopustiti da lažem osobi čak i ako je ne poznajem osobno. po mom mišljenju može uništiti i osobni i svakodnevni život.Unatoč godinama i figuri, spreman sam i otvoren za novu komunikaciju. Oduvijek sam znao da sam dobar u onome što drugi ne rade, to je nešto o čemu mnogi šute! Ne smatram se arogantnim i više volim brzo upoznavanje koje vam omogućuje da jedno drugome povjerite najiskrenije i životne priče! Vrlo brzo se zaljubim, ali znam vrijednost riječi “LJUBAV”. Za mene to nije samo riječ, već faktor koji mi omogućuje da otvorim ono što je u meni i pokažem sebe i svoju prirodnu ljepotu! Uvijek me mame avanture i novi eksperimenti koje mogu isprobati s vama! Kakve eksperimente preferirate? One u knjizi ili ćemo napisati svoju knjigu s pričom o našoj ljubavi? Nemojte se tjerati da čekate da dobijete ono što vam mogu dati…

INTERESI

Volim aktivno provoditi vrijeme. Život nije tako dug kao što se čini, pa ga morate aktivno provesti!) Unatoč godinama, spreman sam putovati i učiti nova stara mjesta. Jednom sam pomislio da ne bih baš želio živjeti svoju starost u ovoj zemlji . Možda ću ponovno živjeti, Ali to su samo misli i ideje.Putovanja su ono od čega dobivam puno energije, pa ako mi ponudite da se nađemo bilo gdje u svijetu, rado pristajem, spreman sam dopustiti vam da odaberete grad za koji mislite da će biti najromantičniji i idealan za naš sastanak Moj glavni interes je reći vam zašto mogu biti s vama! Kad god budete spremni saznati to ću vam sigurno reći! Moji hobiji u konjičkom sportu me neće uplašiti prije bilo čega između nas ))) Ja sam u samorazvoju kako bih u budućnosti kada osnujemo obitelj podijelila svoje znanje, a s vama svoju strast i ono što me inspirira.. .

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Nisam više mlad. Nažalost, nemam 18 godina. Zato tražim muškarca s kojim možete planirati dugoročnu vezu s kojim se možete osobno upoznati. Želim pronaći osobu kojoj mogu reći svoje tajne i snove i neće me osuđivati ​​zbog toga .

Volim odlučne muškarce koji ne vole čekati, koji uzimaju svoje…da čim me vidite, odmah pričajte o tome što želite od mene i što vam trebam da budem vaša žena, koju ćete učiniti savršenom! Pogledaj me, izgledat ću savršeno pored tebe, ali ono što ćeš misliti da nije, to nikad ne možeš znati, samo trebaš napraviti korak prema meni. Napravio sam prvi korak, hoćeš li ga napraviti? Budite ljubazni i otvoreni, takvi kakvi jeste, i siguran sam da ćemo pronaći zajednički jezik komunikacije.

Facebook Comments