PODELITE SA PRIJATELJIMA

Volim putovati i upoznavati nove ljude, moj san je pronaći nekoga tko će dijeliti moje interese i strast u životu. Volim se obrazovati i vjerujem da nikad nije kasno za učenje. Zanimaju me psihologija i filozofija, jako je zanimljivo po čemu se ljudi razlikuju jedni od drugih, čak i po načinu na koji komuniciramo i vidimo jedni druge. Što da kažem o sebi… Tisuću riječi će ti reći manje od samo jednog pogleda u moje oči. Ne volim se pokazivati ​​i govoriti puno o sebi, ako me stvarno zanima, samo me pitaj što trebaš znati. Općenito sebe mogu opisati kao odanu, ljubaznu, suosjećajnu ženu s interesom za život. Moje najdraže cvijeće su ruže, ujutro volim kavu, trudim se da nikad ne legnem loše raspoložena, jutro počinjem fizičkim trzajima i čašom vode, ali najradije bih to započeo poljupcem moga zaurlanog muškarca. Vjerujem u pravu ljubav i zato koristim svaku priliku da upoznam svoju sudbinu, vjerujem da je moguće upoznati svog partnera bilo gdje: u parku, na poslu, u Readin klubu, pa zašto ga ne pokušati potražiti na internetu na spojevima stranica?

INTERESI
Moji hobiji su to što mogu dijeliti sa svojom obitelji, sa svojim kućnim ljubimcima i jako volim čitati, baviti se sportom, kuhati i iznad svega volim plesati, također je dobra vježba. ne mislite li?Volim sport i vodim zdrav način života, idem u teretanu i radim na svojim oblicima tijela, volim si dati izazov i prihvatiti ga! Volim čitati i gledati filmove, volim trilere i filmove koji vas uzbuđuju i usredotočuju na radnju. Volim provoditi vrijeme s obitelji i prijateljima, volim duge šetnje i razgovor. Ljeti provodim puno vremena na otvorenom, u bazenu, volim plivati ​​i puno tamniti! Volim igrati i sportske igre: odbojku, tenis, vožnju bicikla po lijepom vremenu. Zimi volim skijati. I ja sam dobra kuharica i radim ukusnu tjesteninu, volim kuhati, kad to radim osjećam se kao da sam mala vještica koja pravi najukusniji napitak na svijetu!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ne želim pisati tipične fraze koje obično čujete na ovim stranicama za upoznavanje, želim se izdvojiti od ostalih i želim vam reći da tražim samo idealnu ljubav koja me voli u svakom pogledu, muškarac pažljiv prema detaljima, romantičan, odgovoran i koji mi želi pružiti svu ljubav koju moram podijeliti. Pišite mi pa ćemo se upoznati.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments