PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Sretan brak mi je najslađa i najvažnija stvar u životu, ja sam ta osoba koja u ovom životu najviše cijeni miran obiteljski život, iako taj život ponekad zna biti lud) Nikad ne prestajem učiti i voljela bih znati sve više o ovom životu, ali nikad ne zaboravi na obitelj i ljude koji su mi bliski i koji su mi važni.Ja sam zrela, mirna, entuzijastična, pouzdana, mudra, poštena i društvena dama s odličnim manirama. Nadalje, imam životno iskustvo i ne bojim se prevladati sve poteškoće kako bih ostvarila svoje ciljeve. Štoviše, volim putovati u planine. Mogu podržati razgovor s bilo kojom osobom jer cijenim mišljenje i stajalište svih.Od malena mi je bilo jasno da mi je mjesto na setu ili na modnoj pisti. S 12 godina počela sam se pripremati na raznim modeling akademijama, a s 18 potpisala sam prvi ugovor za fotografiranje, modne revije i spotove. Mogu reći da je manekenstvo vrlo svestrano i da mi omogućuje rad u različitim područjima “Ja sebe definiram kao osobu od integriteta, vrijednu, brižnu, smirenu i ljubiteljicu životinja”, kada je u mojim rukama da pomognem siromašnijima. učini to s puno ljubavi”. To je moj životni moto. Mogu reći i da sam profesionalna žena, društveni sam komunikator i novinar, profesionalni model i barmen. Mogu vam reći mnogo stvari o sebi, ali ja sam voljela bih da me više poznaješ kao ženu kakva jesam, šaljem te da mi pišeš.

INTERESI
S vremena na vrijeme volim promijeniti hobije i uvijek raditi nešto novo i svježe. U proljeće i ljeto uživam više vremena provoditi vani, na svježem zraku, u prirodi ili putovati negdje radi nekog novog sporta, nekog ekstremnog hobija. Volio bih da zajedno putujemo, po cijelom svijetu da vidimo svako zanimljivo mjesto na našoj planeti.Putovanja, crtanje, čitanje, trčanje, trčanje

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Samo dvije riječi: ljubav i strast, to mi je najvažnije u vezama i mislim da nema sretnih veza bez te dvije stvari. Uvijek je važno biti s onim tko te voli i prema kome gajiš jake osjećaje, i ništa drugo nije važno za oboje.Iskreno govoreći, vjerujem u ljubav na prvi pogled i želim osjetiti uzbuđenje leptira u trbuhu. Moj budući partner se nikada ne smije igrati s mojim osjećajima i mojim srcem. To je izazov za snažnog čovjeka, za pobjednika, koji zna što želi i kako to dobiti. Želim se osjećati slabo i nježno zajedno s njim.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Ekaterina, 36

Facebook Comments