PODELITE SA PRIJATELJIMA

Interesi
Od malena sam voljela pjevati i svirati instrumente. Oduvijek mi je bio san napraviti karijeru. Volim način na koji glazba može prenijeti emocije i pričati priče, i uvijek tražim nove načine da poboljšam svoju vokalnu tehniku ​​i muzikalnost. Osim glazbe, jako se bavim i modelingom. Volim se dotjerati i zauzeti pozu ispred kamere. Modeling mi također pomaže da izgradim samopouzdanje i samopoštovanje. Volim umjetnost. Bilo da slikam, crtam ili samo cijenim ljepotu svijeta oko sebe, pronalazim toliko radosti u kreativnosti.Ja sam svrsishodna žena koja zna što želi od života i radi samo ono što voli kako bi doživjela što više svijetlih trenutaka u ovom prekrasnom svijetu. Vodim zdrav način života i nemam loših navika. Idem redovito u teretanu, a kako bih svoje tijelo održavala u formi i tonusu, fitness i joga su mi najbolji izbor. Joga i fitness pomažu mi da se osjećam ne samo zdravo, već i energično i ženstveno. Osim sporta, volim duge šetnje na svježem zraku u parku ili u velikom gradu. Također, pohađam razne tečajeve i predavanja kako bih se razvijao, usavršavao i naučio nešto novo za sebe. Osim toga, moja najveća strast su putovanja, pa mi je san vidjeti cijeli svijet. Posjetio sam više od 35 zemalja, ali moji planovi su posjetiti što više drugih zemalja i vidjeti puno novih stvari. Putujući,

Licni Opis
Uvijek sam bio vrlo ljubazna osoba i to je nešto čime se ponosim. Vjerujem da je ljubaznost prema drugima jedna od najvažnijih stvari koje možemo učiniti na ovom svijetu i pokušavam živjeti u skladu s tom filozofijom svaki dan. Jedna od mojih drugih strasti je samorazvoj. Volim učiti nove stvari i izazivati ​​sebe da budem bolji. Trenutno se osjećam kao da sam na dobrom mjestu. Okružen sam ljudima koje volim, učim i rastem svaki dan i bavim se stvarima koje me vesele. Život nije uvijek lak, ali sam zahvalan za svaki njegov trenutak.

Tražim
Tražim ljubav i nadam se da ću jednog dana osnovati obitelj. Za mene je u vezi najvažnije povjerenje i poštovanje. Također cijenim iskrenost, komunikaciju i ljubaznost. Želim biti s nekim tko je otvoren i transparentan, tko je voljan zajedno rješavati probleme i tko se prema meni odnosi s ljubavlju i poštovanjem. Ne zanima me igranje igrica ili povremeni spojevi – tražim nešto stvarno i trajno. Želim zajedno graditi budućnost, stvoriti dom i osnovati obitelj. Vjerujem da je sve moguće kada su dvoje ljudi predani jedno drugome i voljni uložiti trud.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments