PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Bok ja sam žena koja je spremna ići do cilja imam iskreno srce i široku dušu.Sanjam da svom voljenom dam toplinu, brigu i naklonost. Sve to dolazi iz mog tijela, duše i srca, želim da se moj muž osjeća sretno pored mene. Kao što rekoh – trudim se učiniti sve da budem vrlo ozbiljna i odgovorna, ali u svakodnevnom životu-ja sam vrlo druželjubiva, radosna i slatka žena, i to ću vam rado pokazati u stvarnom životu, spremna sam za velike promjene s mojim muškarcem. Navikla sam kroz život ići sa osmijehom i spremna sam na sve što se može dogoditi u ovom životu. Smatram se svrhovitom djevojkom, uvijek postižem svoje ciljeve. Oduvijek sam voljela gimnastiku, a kao što možete i zamisliti, ovo je sport koji zahtijeva puno energije i vremena pa se lako mogu posvetiti svom omiljenom poslu. Mišljenja sam da sve što nam se događa u ovom životu ima određenu svrhu. Ako se to dogodilo, onda je tako kako bi trebalo biti.

INTERESI
Volim pjevati i plesati, a u slobodno vrijeme pjevam i plešem puno salse. Želim naučiti svog muža kako plesati salsu.Mogu se nazvati zaposlenom osobom, kojoj je cijeli dan zapisan doslovno u sekundama. Bavim se sportom, jako se zanimam za gimnastiku i aerobik, volim sve aktivne sportove. I volim putovati. Toliko zemalja uopće nisam obišao, ali vjerujem da je sve još pred nama. Nikada ne odustaj! Morate vjerovati u sebe i biti sigurni da će vam se, ako ovo stvarno želite, ostvariti.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Moj muž mora biti pravi vitez, tražim muškarca koji će voljeti, pažljiv, brižan, iskren i pošten prema meni. Spremna sam doći mužu i nakon nekoliko dana našeg poznanstva. Zaista želim da moj budući suprug provodi dovoljno vremena sa mnom i da me može podržati u svakoj situaciji. Nisu bitni ni dobni kriteriji, jer ljubav je nepredvidiva i nikad ne znaš gdje ćeš je pronaći. Želim upoznati muškarca s kojim ćemo se nadopunjavati, biti ne samo žena, partner i prijatelj u životu. Treba mi pravi muškarac, a ne virtualni.Moj najtajniji san je pronaći svoju srodnu dušu. Vjerujem da svatko ima pravo voljeti i biti voljen. Vjerujem da ću jednog dana pronaći nekoga tko će me voljeti takvu kakva jesam. Nije me briga za izgled, jer smatram da je ocjenjivanje osobe po izgledu najniže što druga osoba može učiniti

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments