PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Sada moram opisati svoje pozitivne osobine koje bi privukle pažnju! Mogu se ocijeniti, ali to će biti samo riječi, moje osobno mišljenje o sebi. Mislim da nije iskreno. Samo ti možeš donijeti svoje pravo mišljenje o meni, mojoj inteligenciji, seksualnosti i iskrenosti! Pogotovo o seksualnosti…), ova tema zahtijeva vrlo blizak kontakt i integritet! Seksualnost se općenito ne može sakriti ako je prisutna! ) iskrenost … ovo je način da postanete jedini prijatelji! Bez iskrenosti nemoguće je biti sretan u vezi! Na kraju podvucimo crtu :). Yin i Yang su simbol kreativnog jedinstva suprotnosti. Što mislite, možemo li postati zajedno kao Yin i Yang i stvoriti svoj vlastiti svemir? Da biste to saznali, morate pokušati.

INTERESI
Volim posjećivati ​​bazen, trening snage, ples: pilon / balet / orijental,Volim nove ljude i nova mjesta, zato sam na ovoj jednoj od najboljih stranica za upoznavanje među ostalim balkanskim djevojkama. Jako cijenim obiteljske vrijednosti. Uvijek pokušavam pronaći kompromis. Uživam čitati knjige i gledati zanimljive filmove ili informativne programe. Vidim da ovdje ima puno slobodnih žena koje traže muškarca. Nadam se da ću za vas postati jedna od najboljih ruskih žena na ovoj stranici!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Mogu se nazvati optimističnom, ljubaznom i uključenom osobom. Moje srce je otvoreno za nove pustolovine i nove, nikad dotadašnje plombe. Ako nešto volite, trebali biste to raditi svaki dan, svaki trenutak svog života. Dišite s tim, živite s tim. Takvu inspiraciju želim pronaći u svom muškarcu. Učini sve ne za sebe, nego za nas. Dajte i primite sva moguća zadovoljstva koja nam ovaj život može pružiti. Želim pronaći snažnog, samouvjerenog muškarca koji će dijeliti moje strasti, prekriti me pažnjom i uljepšati mi život najsjajnijim bojama ovoga svijeta. Želim ga pokriti toplinom tijekom naših dana i toplinom tijekom naših noći. Ako imate iste misli kao ja, “mi” bismo s vremenom mogli postati “mi”. Samo trebamo ostati otvoreni jedni prema drugima u svom životu, ne skrivati ​​oči i sjediti u školjkama dnevne rutine.Ako cijenite ljepotu, poštenje i vjernost u ruskoj nevjesti, onda će mi biti jako drago upoznati vas. Tražim ozbiljnog muškarca koji zna živjeti sa ženom. Voljela bih pronaći dobrog i inteligentnog čovjeka, voljela bih imati ne samo ljubavnika nego i prijatelja, čovjeka koji će mi pomoći i podržati u svakoj životnoj situaciji. Želim upoznati ozbiljnu, inteligentnu i civiliziranu osobu. Želim da bude pristojan, pouzdan i pažljiv prema men

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments