PODELITE SA PRIJATELJIMA

Tko će pronaći svoju srodnu dušu? Kome zvijezde proriču prekid i novu fatalnu ljubav? Sve to možete saznati u ljubavnom horoskopu za 2020. godinu.

1. OVAN

Ovnovima koji su još uvijek solo prve ljubavne iskrice stižu već u veljači. Iskoristite sve prilike za druženja i izlaske koje vam se ponude u tom periodu jer su vam zvijezde i planeti pripremili veljaču punu flerta s potencijalom pretvaranja u pravu romansu. Jednako plodonosan u ljubavi za njih će biti i listopad. Ovnovima u braku prvih devet mjeseci u godini donijet će razne izazove, a onda dolazi miran i stabilan period. Ovnovima koji svoju vezu još nisu ozakonili ovo će biti godina promjena i donošenja važnih odluka pa će neki krenuti dalje u potrazi za novom ljubavi, a drugi shvatiti da svoj život žele provesti s partnerom.

2. BIK

Ožujak donosi mogućnost strastvene ljubavi. Mogli biste potpuno zaludjeti novu osobu u svome životu, ali s obzirom na to da ne volite srljati u veze, uvjerit ćete sami sebe da to nije ono što trenutno tražite. Međutim, dobro razmislite prije nego što potencijalno sjajnog partnera otjerate iz svog života jer bi vam upravo on mogao pružiti ljubav kakvoj se potajno nadate. Najstrastveniji period u 2020. godini za bikove bi trebalo biti razdoblje od kolovoza do listopada, a možete očekivati i povratak starih ljubavi u svoj život. Zaručeni bikovi sa svadbom bi trebali pričekati do prosinca, kada dolazi njihov period stabilizacije.

3. BLIZANCI

Travanj, kolovoz i prosinac mjeseci su kada će ljubavni potencijal za blizance biti na samom vrhuncu. Ako tražite partnera, to su mjeseci u kojima biste trebali dobro otvoriti oči i obratiti pažnju na nove osobe koje ulaze u vaš život. Prema dugoročnom horoskopu, 2020. će po pitanju ljubavi blizancima biti puno bolja nego 2021. pa je narednih 12 mjeseci razdoblje u kojem se trebate prepustiti svojim emocijama. Za brakove koji će blizanci sklopiti tijekom proljeća i ljeta nema sredine – ili će trajati zauvijek ili će brzo doći svom kraju.

4. RAK

Za rakove će 2020. godina prije svega biti razdoblje prijateljstva. Uživat ćete u društvu starih prijatelja, ali također ćete upoznati i nove. Rakov samci moraju obratiti pozornost na nove prijatelje jer se možda baš među njima krije njihova nova ljubav. Svojom prirodom mogli biste privući ozbiljnu, praktičnu i ambicioznu osobu koja će u vama pronaći sve ono što dugo traži. Bikovima koji su u braku najsretniji i najmirniji bit će studeni i prosinac.

5. LAV

Lavovi će u 2020. godini biti vrlo samopouzdani i praktični – neće razmišljati o pravoj ljubavi, nego će više pažnje obratiti na svoje fizičko zadovoljstvo. Ako se netko poigra s njihovim srcem, neće previše patiti, nego će “presjeći” i krenuti dalje. Najplodnije razdoblje za ljubav bit će ljetni mjeseci kada se nazire mogućnost zabavne i strastvene veze, a privlačnost lavova na samom je vrhuncu. Od listopada započinje razdoblje bogato druženjima i putovanjima –idealna prilika za upoznavanje novih ljudi.

6. DJEVICA

Prema dugoročnom horoskopu, 2020. za djevice označava početak sedmogodišnje faze nepredvidivog uzbuđenja. Mogli biste naići na egzotičnu i tvrdoglavu osobu koja će vas fascinirati, natjerati da se prepustite svojim osjećajima i malo isključite razum. Možda je baš to ono što vam treba nakon toliko racionaliziranja i razmišljanja. U rujnu vas očekuje razdoblje velikih promjena na ostalim planovima, ali ne dopustite da vam to poremeti ljubavni život. Preuzmite kontrolu i iskoristite te promjene kako biste ojačali svoju ljubav. Svibanj, lipanj i rujan najplodonosnije je razdoblje za nove romanse.

7. VAGA

Do kraja rujna očekuje vas tiho razdoblje niske energije. Takvo stanje tijela i duha obično ljubav gurne na stranu, ali zvijezde su vam namijenile potencijalnu romansu u proljetnim i ljetnim mjesecima. Tada bi u vaše naoko neosvojivo srce mogla ući nova šarmantna i intrigantna osoba. Vaša mirna i tiha faza završava u listopadu, a tada započinje razdoblje velike sreće na svim poljima, pa tako i ljubavnom. Postojećim vezama 2020. donosi stabilnost – jednostavno uživajte u mirnom razdoblju i njegujte odnos s partnerom kako bi postao još bolji i kvalitetniji.

8. ŠKORPION

Škorpionima će 2020. godina biti razdoblje razigrane pripreme za pravu ljubav koja se nazire na horizontu. U ožujku, travnju i kolovozu ne izbjegavajte izlaske te prihvaćajte sve pozive za druženje jer bi vas neobavezna interakcija s novim ljudima mogla dovesti do romanse za pamćenje. Ljeto će biti vrijeme raspada inkompatibilnih i loših veza. S druge strane, postojeći kvalitetni ljubavni odnosi produbit će se upravo u ljetnim mjesecima. Najbolje vrijeme za razgovor o braku i za zaruke je kolovoz, a kraj godine donijet će vam period ljubavne sreće i zadovoljstva.

9. STRIJELAC

Strijelci bi u 2020. godini mogli biti rastrgani između svojih ambicija i ljubavi. Očekuje ih sjajan poslovni period sve do kraja rujna koji će željeti maksimalno iskoristiti, pa bi njihove veze i(li) brakovi zbog toga mogli patiti. Pokušajte pomiriti obje strane te uzeti ono najbolje od posla i ljubavi u narednoj godini. Nipošto nemojte u potpunosti ignorirati jedan aspekt na račun drugoga jer je ovaj put rješenje za sve potencijalne probleme – kompromis. Iskre će najviše frcati u rujnu i listopadu. To je period kada će u postojećim vezama cvasti ruže, a ti mjeseci idealni su i za početak nove romanse.

10. JARAC

Nova godina jarčeve će polako i nježno gurati prema trajnoj i dubokoj vezi. Preispitivat ćete sami sebe i svoje odnose, a promišljanja bi vas napokon mogla dovesti do konačnog zaključka. Ove godine možda ćete morati dokazivati svoju ljubav, a na testu će biti i vaša odanost partneru. Brakovima sklopljenima prije listopada prognozira se velika sreća, a onima sklopljenima u razdoblju od listopada do prosinca potencijalno bogatstvo. Samcima će se ljubavna sreća osmjehnuti brzo – u veljači i ožujku.

11. VODENJAK

Od travnja do kolovoza očekuje vas mogućnost strastvene, zabavne i neopterećene veze koja bi se mogla pretvoriti u trajnu romansu. U tom razdoblju mogli biste više slušati srce i lakše se prepustiti osjećajima koji će brzo postati duboki i jaki. Ako ste već u vezi i razmišljate o zajedničkom životu, svakako pričekajte travanj kako biste izbjegli razdoblje prevrtljivih emocija. Kraj 2020. i početak 2021. godine vodenjacima može donijeti veliku ljubavnu sreću, a to je i razdoblje kada će mnogi vodenjaci poželjeti reći sudbonosno “da”.

12. RIBA

Ribe će ove godine biti jedan od najsretnijih znakova kada je u pitanju ljubav. Ne samo da će ribe biti sretne u ljubavi od veljače od listopada, nego će im ljubav donijeti veliku sreću na svim ostalim životnim aspektima. Samcima će se već u ožujku osmjehnuti nove ljubavne prilike. Poslovne aktivnosti mogle bi vas spojiti sa zanimljivom i atraktivnom osobom koja će probuditi vašu znatiželju i romantične osjećaje. Svibanj i lipanj pravo su vrijeme za početak zajedničkog života, a postojećim parovima lipanj će biti jedno od najsretnijih razdoblja u godini.

IZVOR:ZADOVOLJNA.DNEVNIK.HR

Facebook Comments