PODELITE SA PRIJATELJIMA

Jelena Đoković se ni po čemu ne može nazvati običnom, pa je zbog toga često je udaru kritičara.

Obično komentarišu kako ne posvećuje dovoljno pažnje svom izgledu, tačnije, retko je viđamo u glamuroznim i elegantnim izdanjima.

Novakova supruga voli prirodan izgled i retko eksperimentiše sa odevnim kombinacijama i frizurama.Navikli smo na njenu dugu, plavu kosu koju nekada splete u pletenice, ali, u mladosti je volela mnogo više da eksperimentiše.

Tako se pojavila jedna fotografija iz mladosti gde izgleda totalno drugačije. Naime, Jelena je imala crnu kosu na stepenove, a mnogima se izuzetno dopala ova frizura.

Šta vi kažete, kako joj stoji?Slovački teniski stručnjak Marjan Vajda više nije trener srpskog asa Novaka Đokovića!

Vajda je bio u timu za svaku od Đokovićevih 20 Grend slem titula, ali došlo vreme za rastanak!

Delom možda zbog toga jer drugi teniser planete ne zna gde će mu biti dozvoljeno da nastupa zbog odluke da se ne vakciniše, pa će morati da prilagođava svoj kalendar turnira.

Ali, postoji još jedan razlog koji se godinama provlačio kroz priču o njihovoj saradnji.Svi znamo da su Ivanišević i on naizmenično putovali sa Novakom na velike turnire zbog toga što je Slovak želeo da ima slobodno vreme za porodicu.

Bilo kako bilo, sukob sigurno nije u pitanju jer je Đoković uvek naglašavao da na Marjana gleda kao na člana porodice.

Vajda je glasno pružio podršku našem asu tokom golgote u Australiji.

– Samo su zakon i ljudski mozak ograničeni, a ljudska duša je slobodna, zajedništvo i ljubav nemaju nikakve restrikcije. Šampione, uz tebe smo – napisao je Vajda.

Da podsetimo, saradnja je počela 2006. godine, uz pauzu od aprila 2017. do aprila 2018. godine.Rafael Nadal je posle treće uzastopne titule u 2022. godini načinio skok na ATP listi.

Teniser sa Majorke je u fantastičnoj formi u sada je na četvrtom mestu.

To je napredak za jednu poziciju u odnosu na pre nedelju dana, pred start turnira u Akapulku koji je osvojio po četvrti put.

Formom španskog tenisera očarani su mnogi, uvereni su da je ovo velika sezona Rafaela Nadala.

– 15-0 u sezoni. Tri titule. Rafael Nadal u 2022. Vratio se bolji nego ikada – poručio je preko Tvitera Patrik Mekinro.

espreso.co.rs

Facebook Comments