PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ja sam zrela žena koja zna što traži u svom životu. Moj lik nikad ne vara, nikad ne laže i nikad ne odustaje. Došao sam s jasnim ciljem u mislima zašto sam se pridružio servisu za upoznavanje. Ne tražim ovdje sponzora niti jedno veče započinjati odnose. Znam kako se ponašati prema svom muškarcu u mojim godinama i stvarno znam kako izgraditi jake i dugoročne veze. Imao sam bogato iskustvo u prošlosti i naučio sam greške. Sigurna sam da će moja sljedeća veza sigurno biti uspješna

Samoopis: miran sam i uravnotežen, nasmijan i raspoložen. Svijet je drugačiji i morate ga prihvatiti takvim kakav jest. Malo je to visokonaglašena fraza, ali me spašava od puno grešaka i puno me nauči. Sve u pravo vrijeme i u dobrom raspoloženju. Dobro raspoloženje nije nasmijano od uha do uha na ravnom mjestu, već smireno prihvaćanje svijeta. Ja sam samo jednostavna djevojka koja želi ljubav.

Komentari: Trebam osobu na koju se mogu osloniti, s kojom se ponekad mogu opustiti i pustiti da stvari izmaknu kontroli. Naravno, važno je da moj partner dijeli moje stavove i vrijednosti: ne vidim se pored osobe desničarskih stavova. Otac me naučio neovisnosti. Isto očekujem od svog partnera. Dobar izgled nije važan. Dobro je ako je osoba lijepa, ali sama ljepota neće te daleko odvesti. Za mene je važno biti njegovan i čist. I, naravno, kada postavljam takve zahtjeve muškarcu, pokušavam im i sama izaći u susret i vrijedno radim na sebi.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim da moj muškarac bude zabavan, lagan i s dobrim smislom za humor. Želim da se osjećamo ugodno jedno s drugim i želim da cijeni moje misli i moje mišljenje jer ću i ja učiniti isto njemu. Ovdje ne tražim superzvijezdu. Očekujem od svog muškarca da vidi njegovu brigu i ljubav. Želim da mi pokaže svoje osjećaje. Želim da budemo dobri prijatelji vrući ljubavnici i samo lijep par.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments