JASNA”MUŽ ME NAPUSTIO I OTIŠAO ŽELIM I JA PRONAĆI LJUBAV JAVITE MI SE”

PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ljubav će spasiti svijet, pa jeste li spremni pridružiti mi se u misiji? Ja sam Lara, ali ne Croft, jeste li spremni započeti ljubavnu avanturu sa mnom?) Pridružila sam se jednoj stranici za upoznavanje kako bih ovdje pronašla prave osjećaje, emocije, ljubavnu avanturu koja će dovesti do sretne smrti. Imam odraslog sina i krajnje je vrijeme da se usredotočim na svoj osobni život i konačno pronađem žensku sreću. Kad navečer legnem u krevet osjećam se kao najusamljenija osoba na svijetu, sanjam da upoznam savršenog tipa koji će mi uljepšati dan i osvijetliti noć. Ako ste odani, hrabri, strastveni, divlje zaljubljeni i volite raditi lude stvari s vremena na vrijeme, gdje ste onda bili cijeli moj život?

INTERESI
Volim sport i aktivne igre na otvorenom: stolni tenis, odbojku, vožnju bicikla. Volim provoditi vrijeme u dobrom društvu – obično sa sinom ili prijateljima. Ljeti volim praviti piknike, a zimi ići na skijanje. Volim plesove, sanjam da naučim ples bachata, ali treba mi dobar partner za to) I ja sam ljubitelj književnosti, kad sam bio tinejdžer provodio sam vikende uz dobru knjigu, volim roniti u različite svjetove i rješavajte misterije s glavnim junacima.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Moj muškarac bi trebao imati 3 “S” – pametan, ozbiljan, zgodan! Želim pronaći muškarca koji će upotpuniti moj život i moju osobnost, trebali bismo biti kao Yin Yang – kompatibilni na svim područjima života, slažete se? Želim da moj muškarac bude pravi džentlmen, dobrog ponašanja i pamćenja – nikada ne smije zaboraviti naše posebne izlaske, treba biti pažljiv prema meni i biti svjestan da ujutro više volim crvene ruže i kavu s čokoladnim kroasanima! Voljela bih da moj partner bude senzualan i brižan, da se ne boji pokazati svoje osjećaje i emocije, da me ljubi kada to želi i da me gleda u oči kao da sam jedina djevojka na svijetu. Dobar smisao za humor će biti plus. Želim da moj čovjek bude obrazovan, širokog područja razmišljanja, da možemo biti skupa i druziti se.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Mozda vam se dopadne

More From Author

1 Comment

Add yours

+ Leave a Comment