PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Valjda sam osoba koja bi mogla privući vašu pažnju ako počnete komunicirati sa mnom već od prvih minuta )))) Imam dobar smisao za humor i nitko ne može suspregnuti osmijeh sa mnom… Naravno u isto vrijeme Znam biti vrlo skroman, ambiciozan i ozbiljan kad za to postoji potreba… Uvijek sam prirodan, ali moje pravo lice u svoj svojoj ljepoti možete vidjeti u društvu ljudi kojima vjerujem i koje , počela sam se baviti sportom kada sam imala skoro 5 godina, iako sam za postizanje toga morala izmjenjivati ​​studij s treninzima, uspjela sam završiti studij i specijalizirati se za pravosudne urede i javne bilježnike Odvjetnica sam za obiteljsko pravo u svojoj zemlji također uživam biti potpuna fitness djevojka. Moj projekt je otvoriti trgovinu proteinima, kao i pokrenuti vlastiti brend sportske odjeće. Također sam posvećen savjetima o rutini vježbanja i hrani. Ja sam dobar kuhar i uživam u obiteljskom vremenu

INTERESI
Kao i svaka žena volim ljepotu…u svemu…uživam u dizajnu i lakiranju noktiju jer mi oba zanimanja daju dobru priliku da dam slobodu mašti i obogatim ovaj svijet nekom ljepotom… 🙂 Jako volim kuhati. Volim ples kao i klizanje i plivanje. Putovanja su za mene najuzbudljivija vrsta odmora. To je način da naučite nešto novo i da se odlično zabavite. To je način na koji možete izraziti sebe i svoj unutarnji svijet.Hobi mi je to što sam sudjelovala na natjecanjima u kategoriji Bikini Fitness i uvijek se trudim da svakim danom budem bolja osoba, volim kuhati i čitati.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim normalnog muskarca koji voli i zna cijeniti normalne djevojke kao sto sam ja koji nije pun sebe i umisljen i koji zna da cijeni pravu zene i prave vrijednosti, ali za mene posebnu osobu koja je odana, puna ljubavi, veseo sanjar i romantična, koja bi uspjela život svoje žene učiniti bajkom za oboje… Vjerujete li u bajku ? ;)Na ovoj sam stranici jer želim pronaći nešto drugačije od onoga što moja zemlja nudi, želim muškarca koji ispunjava moja očekivanja kao žena, željela bih da taj muškarac bude ljubazan, pun poštovanja, pažljiv, koji želi dijeliti život s ja, spreman sam otvoriti svoje srce toj budućoj stranoj ljubavi.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments