PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Mislim da je jedna od mojih glavnih osobina optimizam. Siguran sam da se sve što se događa, događa na bolje. Siguran sam da ne može biti obrnuto. Uvijek mi pomaže da postignem svoje ciljeve. Jako sam ljubazan i uvijek sam spreman pomoći ljudima. Također, vrlo sam romantična, hrabra i društvena.Za mene se može reći ŽENA-LJUBAV, jer u mom srcu uvijek postoji nježnost i dobrota. Ja sam romantična, nježna i strastvena bosanska dama. Moj san je biti sunce za svog muškarca, pružiti mu podršku i ljubav, probuditi ga ujutro svojim osmijehom i strastvenim poljupcima. Ja sam dama s dobrim smislom za humor, koja je otvorena prema svijetu i strastvena u onome što radim. Volim kuhati, čitati, pogledati dobar film ili otići na more. Ja sam pametna i inteligentna žena, kada sa mnom bliže komunicirate, moći ćete upoznati moj unutarnji mir.

INTERESI
Ne volim ništa raditi. Ja sam vrlo aktivna osoba; zato imam puno interesa. Uživam se baviti sportom. Također, volim putovati. U slobodno vrijeme volim čitati knjige i slušati glazbu. Volim kućne ljubimce. Bavim se dosta sportom. Ali sada me najviše od svega zanima stvaranje vlastite obitelji.zabava poput čitanja i posjećivanja interesinJa sam vrlo ženstvena i svi moji hobiji su tragovi ženstvenosti: volim kuhanje, vrtlarstvo i slobodno vrijeme. More – ovo je moja strast, volim se kupati i sunčati, tako da sam uvijek u dobroj formi i lijepo preplanula!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Glavna stvar koju cijenim u vezi je iskrenost. Mislim da se nijedan odnos ne može izgraditi bez iskrenosti. Zato želim da moj budući muškarac bude pošten; ne samo sa mnom, nego i sa svim ljudima s kojima komunicira. Također, tražim muškarca koji je orijentiran na obitelj i želio bi imati djecu. Želim imati djecu, a mislim da su nam u životu najvažnija ljubav i djeca.Tražim pravu vezu s čovjekom koji se učvrstio u svom životu i ne boji se odlučivati. Svoju partnericu zamišljam kao brižnog i odanog prijatelja, strastvenog i voljenog muža. Na ovoj stranici tražim svoju srodnu dušu i znam da ću život svog muškarca ispuniti romantikom i ljubavlju. Cijenim sklad u odnosu, pa tražim odnos s nekim u kojem se nadopunjujemo svojim razlikama i našim sličnostima. Želio bih podijeliti svoj život s inteligentnim, pažljivim čovjekom koji ima optimističan pogled na život i koji ima ljubazno, iskreno srce.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments