PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Namjerna, samouvjerena žena, koja voli naučiti nešto novo i mrzi sjediti i ništa ne raditi. Po mom mišljenju, idealna žena mora biti idealna u svemu: mora biti pametna, zanimati se za mnogo toga, biti savršena supruga i ljupka majka svojoj djeci. Tražim čovjeka koji će postati moja druga polovica, za kojeg ću biti cijeli svijet. Ovaj će čovjek biti sretan sa mnom, učinit ću mu život šarenim i zanimljivim. Sa mnom mu nikada neće biti dosadno, naša će kuća uvijek biti čista, svježa i lijepa, a moj budući muž će se osjećati kao najsretniji i najvoljeniji čovjek na svijetu. Glavna stvar je uzajamna i iskrena ljubav. Vrlo je važno: ljubav prema čovjeku, roditeljima i djeci. Jer se slažem s nepoznatim autorom: “Ljubav je simbol vječnosti. Briše svaki osjećaj za vrijeme,

INTERESI
Biti fit i moderan je moja karakteristika. Zato volim sport i pratim modu. Mislim da čitanje ne bi trebalo biti samo iz užitka; mora biti korisna i poučna. Volim upoznavati nove ljude. Volim fitnes!Ovdje sam da upoznam nekoga tko će me učiniti najsretnijom ženom ikada. Želim te upoznati u stvarnom životu i natjerati te da vjeruješ u ljubav!!!Zašto ne pokušamo postići rezultat u kratkom vremenu i potrošiti puno vremena i truda na tome… ??Ne želim gubiti život na virtualne veze! I želim se pobrinuti za to što je prije moguće! Uvijek sam otvorena za sve novo. Cijenim obitelj i smatram da je potrebno imati jake obiteljske vrijednosti za svakoga. Nisam konfliktna osoba, volim otvorenu raspravu, ne volim skrivati ​​svoje osjećaje. Imam dobro srce i volim pomagati drugima. Pouzdana sam i brižna djevojka. Uvijek sam iskrena i brižna. Ja sam ljubazna i ženstvena. Zato ne gubimo vrijeme na beskrajno dopisivanje i krenimo zajedno u stvarnom životu!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Želim pronaći pouzdanog i samouvjerenog muškarca, koji može biti podrška meni i našoj obitelji, koji može biti odgovoran muž i otac. Morate biti vrlo pažljivi, pažljivi, s razumijevanjem kako biste vi i vaš partner živjeli i radili u jednom ritmu u svom “dvorcu”. Samo u tom slučaju veze mogu trajati dugo. Zanimljiva sam po duši i osobnosti čovjeka. Ako misliš da me možeš usrećiti, da mi možeš biti najbolji prijatelj, muž i srodna duša, bit će mi drago da te bolje upoznam.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments