PODELITE SA PRIJATELJIMA

Pozdrav ja sam Milanka poduzetna žena Ja sam društveni komunikator, glumica, volim biti u stalnom pokretu Smatram se romantičnom ženom koja živi od dobrih vremena koje život ima, volim plesati, vježbati, gledati TV serije, ići u restorane uživati ​​u dobroj hrani i dobrom vinu, volim putovati jedan od mojih snova je da mogu putovati svijetom i ispuniti svoje snove da budem najbolja glumica, voljela bih jednog dana sudjelovati u filmu iz Hollywooda, jer Smatram se jako dobrom, tu sam da pronađem svog idealnog partnera, te da smo dobar tim parova i da moraju imati snove i ciljeve kako bi ih mogli zajedno ostvariti i imati lijepu obitelj. Napiši mi, opraštam se poljupcem.Uvijek me privlačilo kino, filmovi, kamera i mnoge druge stvari. Uvijek sam uživao gledati vijesti iz Hollywooda i uvijek sam sanjao vidjeti to mjesto. Uvijek sam prisustvovao filmskim festivalima koji su se održavali u mojoj zemlji. Učim se za redatelja i nadam se da ću stvoriti neku novu sliku budućnosti i modernog društva. Svako doba u našem svijetu mora odgovoriti na zahtjeve društva u kojem živimo. Želio bih promijeniti status Ukrajine među svjetskim zemljama u proizvodnji filmova. Vjerujem da zemlja ima divna mjesta i divne ljude, nove nerođene zvijezde i da bi nam cijela slika mogla dati stvarno dobar film, s našim tehničkim sposobnostima i nečijim talentom

INTERESI
Jako volim glumu, jedan od mojih hobija je gluma jer mi je to strast, jako volim gledati tv serije i filmove, volim vježbati i zdravo se hraniti.Dakle, kao što sam već rekao, zanima me kino i pisanje scenarija i gledanje scena, i dekoracija, volim umjetnost i obožavam komunicirati s umjetničkim ljudima, koji mi daju nove ideje i pokazuju nove načine. Volim istraživati ​​nova mjesta u svojoj zemlji i u drugima. Putovanja su moj glavni hobi. Kad bih barem mogao putovati gdje god želim… druga stvar je što ne želim putovati sama i još moram završiti studij. Još jedan hobi mi je pjevanje i ples, te dvije aktivnosti nisu napustile moj život od djetinjstva.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim iskrenog muškarca za svoj život koji voli obiteljski život i koji voli životinje, želim ovdje pronaći svoju pravu ljubav koji me voli i poštuje kao ženu, ja sam žena s puno odlučnosti i želim isto u muškarcu, volio bih te poznavati. Pozdrav!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments