PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Nekako sam ekstremna žena koja voli živjeti svoj život punim plućima. Ja sam namjerna, dobroćudna i osoba spremnih simpatija. Ako trebate nekoga tko bi vas saslušao, ja sam najbolji kandidat. Ako želite samo kvalitetno provesti vrijeme, ja sam najbolji kandidat, ako vam nedostaje netko tko bi vas svako jutro poljubio i sreo nakon posla raširenih ruku i širokog osmijeha, evo me! Jeste li ikada pomislili kako život može biti lak? Vi samo trebate natjerati sustav da radi, izgraditi ovaj sustav…a ja sam taj koji to zna napraviti. Jedno od najvećih interesa u mom životu je istraživanje svijeta. Volim putovanja i volila bih imati nekoga pored sebe tko mi se može pridružiti u ovoj uzbudljivoj zabavi. Ovaj svijet je prepun divnih stvari i bez obzira koliko godina imate, uvijek postoji vrijeme za upoznavanje novih stvari. Ovdje sam da pronađem svoju srodnu dušu s kojom ćemo moći uroniti u nevjerojatan svijet prirode i razgledavanja koje nam je dala zemlja. Dakle, ako ste spremni podijeliti ovaj put s

INTERESI
Kuhanje, kupovina, čitanje, priroda, životinje.volim se smiješiti. Gledaš li moj osmijeh?? nadam se da će te moj osmijeh učiniti toplim i ljubaznim. Imas neko lose iskustvo?? ako imaš, bi li mi rekao?? Volim sklapati prijateljstva i volim biti slušatelj za vas. Želim čuti i izliječiti tvoje srce.Volim planinarenje, plivanje, trčanje, ples, bavljenje jogom i sportom. Kako bih održala kondiciju, trošim puno vremena na njih.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Prije svega trebam nekoga tko se ne bi bojao započinjanja ozbiljne veze i obitelji kao rezultat. I samo želim razjasniti stvari: osnivanje obitelji ne znači da trebaš odustati od svega što voliš raditi. Upravo suprotno! Na taj način dobivate dobrog prijatelja koji će vas podržati kad god vam to zatreba. Ali želim da moj muškarac shvati da sreća u našem malom privatnom svijetu ovisi o nama oboje. Možemo izgraditi svoju vlastitu bajku i nema ništa nemoguće! Ovo može uspjeti! Ne želim imati standardan život posao-kuća-posao. Dakle, ako ne želite ni ovo onda mislim da ćemo pronaći način da stvorimo jaku životnu vezu.Tražim čovjeka koji ima jednaku vrijednost kao ja, poštivali bismo svakoga, razumijevajući i pažljivi, izgraditi novu i toplu obitelj naša je ista meta.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments