PODELITE SA PRIJATELJIMA

LIK
Ovdje sam na ovoj stranici da pronađem ne svoju srodnu dušu, već punu ljubav. Znam da bi te ovaj osjećaj trebao gorjeti svojim plamenom iznutra, a znam i da bih želio gorjeti zajedno s tobom u tom osjećaju. Vjerujem da je svatko kreator svoje sudbine i sreće. Sa mnom vam nikada neće biti dosadno, jer se prema svemu odnosim pozitivno, čak i u teškim situacijama. Moje glavne kvalitete su strast i predanost u svakom slučaju. Nadam se da ste spremni saznati što Ukrajinska djevojka može biti. Ja sam ta koja je spremna bezglavo zaroniti u ocean ljubavi. Dat ću svu svoju ljubav bez sumnje čovjeku koji riskira zaroniti sa mnom u ocean ljubavi!

INTERESI
Moj hobi je nemoguće opisati u nekoliko riječi, jer ih imam toliko! Slobodne aktivnosti, ples, vožnja bicikla… Ali, naravno, imam posebno omiljenu zabavu, a to je crtanje! Od djetinjstva sam volio crtati i posvetio sam puno vremena ovom zanimanju!) Možda ako se ti i ja zbližimo, mogu s vama naslikati veliku sliku, ili možda našu sliku!)

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim životnog partnera s ozbiljnim namjerama, ima li još takvih muškaraca na ovom svijetu? Ako imaš dobro srce, već imaš sve! Nadam se da ću uz pomoć ove stranice pronaći svoju pravu ljubav. Tražim one odnose u kojima vlada toplina, radost i povjerenje. Vjerujem da je to još uvijek moguće! U vezi cijenim iskrenost, odanost i smisao za humor. Lijepo je komunicirati s čovjekom koji je duhovno blizak. Trebam nekoga čije će se duhovne vibracije poklopiti s mojima. Tražim boljeg čovjeka da budem bolji u njegovoj blizini. Gradimo sudbinu zajedno, znam da ćemo uspjeti. Vjerujem da možemo postati jedno i zajedno

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments